spot_img
26.9 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Vascar a lansat o nouã platformã: Alege Natural, Fãrã E-uri!

- Advertisement -

MÂNCARE SÃNÃTOASÃ…Vascar, unul dintre principalii producãtori de preparate din carne si conserve, vine în întâmpinarea vasluienilor care îsi doresc sã consume produse naturale, fãrã conservanti. Compania a lansat platforma Alege Natural, Fãrã E-uri, în cadrul cãreia pot gãsi produse delicioase din carne cu ingrediente de calitate, fãrã conservanti.

Sub aceastã umbrelã se gãsesc: produsele rumenite Moldova în Bucate (Muschi file rumenit, Ceafã rumenitã, Salam rumenit, Salam de varã rumenit si Cârnati tãrãnesti rumeniti) care au un design de etichetã nou, specialitãtile de ratã Moldova în Bucate (Pulpã de ratã si Piept de ratã), produsele Moldova în Bucate din gama Horia Vârlan (Burger 100% antricot de vitã, Cârnãciori de casã, Cârnãciori de casã picanti si Cârnati tãrãnesti cu busuioc), gama de carne fresh 100% româneascã (Cotlet de porc cu os, Ceafã de porc cu os, Carne tocatã, Snitel din carne de porc), gama de mâncãruri si ciorbe la conservã Moldova în bucate. “Ideea lansãrii noilor produse a venit din dorinta de a oferi consumatorilor sansa de a se bucura de produse din carne cu gust cu adevãrat special si ingrediente 100% naturale. Ne bucurãm sã anuntãm azi platforma Alege Natural, Fãrã E-uri care cuprinde o gamã variatã de produse cu ingrediente 100% naturale – fãrã E-uri, aditivi, conservanti sau coloranti – cu gust bogat, savuros, obtinut din carne atent selectionatã si condimente naturale. Platforma noastrã este foarte simplã si corectã: nu doar renuntãm la câteva E-uri, ci le eliminam complet!” spune Vlad Ciuburciu, director general Vascar.

Vor fi eliminate toate E-urile din produsele Vascar

Directorul general al companiei vasluiene a declarat cã treptat vor fi eliminate toate E-urile din produsele Vascar: “Întreg portofoliul nostru de produse trece printr-un proces complex de eliminare a E-urilor, însã acest lucru va fi posibil treptat, cu pasi mãrunti, pentru cã trebuie sã oferim consumatorilor produse bune si care sã respecte termenul de valabilite necesar pentru siguranta alimentarã”. Gama de produse rumenite este una specialã, în linie cu viziunea companiei si sloganul „Moldova în bucate – invitã România la o masã sãnãtoasã si gustoasã”. Produsele sunt fabricate prin coacere si afumare, procedurã inovatoare ce permite nu doar pãstrarea unui gust cu adevãrat delicios, diferit de tot ce existã acum pe piatã, dar si a unui standard superior de calitate. Vascar este singurul producãtor din România care a creat o linie de produse rumenite. Gama de produse rumenite este creatã cu pasiune de o echipã întreagã de maestri bucãtari, dupã o retetã traditionalã, la care se adaugã un plus de savoare gratie tehnologiei inovatoare ce permite coacerea si afumarea preparatelor. Din 1,3 kilograme de carne de cea mai bunã calitate se obtine 1 kilogram de carne rumenitã în fum din lemn de fag. Preparatele rumenite sunt aperitivele ideale la o cinã cu prietenii, alãturi de legume proaspete si un pahar de vin bun. Pentru invitati mai pretentiosi, serviti canape-uri cu aceste preparate sau includeti-le în salate sau în alte feluri mai sofisticate – pentru cã noile preparate rumenite sunt potrivite pentru mese elegante.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.