spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

ULTIMA ORA: Accident cu patru victime la Bârlad! (FOTO, VIDEO)

- Advertisement -

NEATENTIE  Pe  DJ 243, Bârlad- Bacău, în zona ICAR Perieni, a avut loc astăzi, în jurul orelor 12.30 un accident rutier, în  care au fost implicate  două mașini, ce s-au tamponat serios. Din  evenimentul rutier produs,  a rezultat  rănirea  a patru persoane:  trei  bărbați cu vârste între 29 și 45 de ani și a unei femei de 19 ani.

Deocamdată nu se cunoaște dinamica accidentului, martorii precizând că pe drumul județean Bârlad- Bacău, staționa o mașină la care șoferul rezolva o  pană, un autoturism Logan care venea din același sens a frânat ca să nu intre în mașina ce staționa, iar autospeciala Mercedes Vito, care era încărcată cu termopane, n-a mai avut timp să frâneze, intrând în mașina Logan, după care s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului. Mașina care făcea pană a plecat de la fața locului, până la sosirea agenților de poliție de la Biroul Rutier.  Din incident a rezultat  rănirea  unei femei de 19 ani precum și a trei bărbați, care au fost transportați la spitalul din Bârlad.
„Din primele cercetări în eveniment au fost implicate două mașini, una înmatriculată în Vaslui, care nu a păstrat distanța regulamentară față de un autoturism  din fața sa, înmatriculat în județul Galați. Mașina de GL a fost lovită în spate, a pătruns  pe contrasens și s-a răsturnat în șanț. ~n mașina de Vaslui erau cinci pasageri: șoferul de 33 de ani, din Perieni, cu permisul în regulă, fără alcool, un bărbat din Pogana, de 45 de ani, o femeie de 19 ani din Perieni, o minoră de 16 ani din Pogana și o altă femeie de 37 de ani din Pogana. Femeia de 19 ani și bărbatul de 45 de ani au fost transportați la spital. In autoturismul de Galați, erau doi bărbați, unul de 34 de ani, șoferul, fără alcool, cu permisul auto în regulă, precum și pasagerul de lângă el, un bărbat de 39 de ani, ambii din Bârlad. Și ei au fost transportați la spitalul din Bârlad. ~n cauză s-a deschis dosar penal pentru vătămare din culpă”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.
„Este vorba despre trei bărbați cu vârste între 29 și 45 de ani și o femeie de 19 ani. Toți sunt politraumatizați, iar bărbatul de 45 de ani, care este cel mai  afectat, are o fractură deschisă  de antebraț. Toți sunt stabili hemodinamic, nu pun probleme, fiind momentan în investigații”, a precizat Adrian Gheorghiu, purtătorul de cuvânt al spitalului bârlădean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.