spot_img
18.6 C
Vaslui
29-sept.-2024
spot_img

ISJ Vaslui cautã directori si directori adjuncti pentru posturile vacante din scoli

- Advertisement -

CRITERII…Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Vaslui a anuntat cã organizeazã o selectie, conform Procedurii operationale privind numirea prin detasare în interesul învãtãmântului, în vederea ocupãrii functiilor vacante de director si director adjunct din unitãtile de învãtãmânt preuniversitar, în anul scolar 2018-2019. Sunt 40 de functii vacante de director si 12 pentru director adjunct, atât în mediul urban, cât si în mediul rural. Candidatii care îndeplinesc conditiile sunt asteptati sã se înscrie la concurs în perioada 2-8 august, la secretariatul ISJ Vaslui.

Cele mai multe unitãti de învãtãmânt fãrã directori sunt în mediul rural, dar sunt si câteva scoli din mediul urban care nu au conducere permanentã. Este vorba despre Scoala Gimnazialã ‘’Manolache Costache Epureanu’’ Bârlad, Colegiul Agricol ‘’Dimitrie Cantemir’’ Husi, Liceul Tehnologic ‘’Ioan Corivan’’ Husi, Seminarul Teologic Ortodox ‘’Sfântul Ioan Gurã de Aur’’ Husi, Scoala Profesionalã Specialã ‘’Sfânta Ecaterina’’ Husi, Clubul Sportiv Scolar Bârlad.

Unitãtile scolare din municipii care au nevoie de directori adjuncti sunt: Scoala Gimnazialã ‘’Iorgu Radu’’ Bârlad, Colegiul Agricol ‘’Dimitrie Cantemir’’ Husi, Liceul cu Program Sportiv Vaslui, Liceul Tehnologic ‘’Ion Mincu ‘’ Vaslui, Scoala Gimnazialã ‘’Constantin Parfene’’ Vaslui, Scoala Gimnazialã ‘’Mihai David’’ Negresti. La selectie pot participa cadrele didactice titulare care îndeplinesc, cumulativ, urmãtoarele conditii: au absolvit cu diplomã de licentã/absolvire studii universitare; sunt membre ale corpului national de experti în management educational; sunt titulare în învãtãmântul preuniversitar, având încheiat un contract de muncã pe perioadã nedeterminatã; au cel putin gradul didactic II sau titlul stiintific de doctor în domeniul în care îsi desfãsoarã activitatea; dovedesc calitãti profesionale, manageriale si morale, reflectate prin calificativele ‘’foarte bine’’ obtinute în ultimii 4 ani scolari; nu au fost sanctionate disciplinar în ultimii 4 ani scolari anteriori anului desfãsurãrii selectiei. Candidatii care îndeplinesc conditiile sunt asteptati sã se înscrie la concurs în perioada 2-8 august, la secretariatul ISJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.