spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

O femeie din Berezeni a ars ca o tortã dupã ce s-a stropit cu benzinã

- Advertisement -

GEST EXTREM

NECAZ…Cunoscutii spun cã femeia cãzuse în patima bãuturii, iar în familie scandalurile se tineau lant. Probabil, sãtulã de reprosuri aceasta a încercat sã-si punã capãt zilelor.

GRAV…O femeie în vârstã de 46 de ani, din localitatea Berezeni, a ajuns ieri la Spital, într-o stare extrem de gravã, cu trupul plin de rãni, dupã ce a ars ca o tortã. Se pare cã femeia, într-o încercare de a-si pune capãt zilelor, a aruncat pe ea o substantã usor inflamabilã si si-ar fi dat foc singurã. Apropiatii femeii spun cã aceasta obisnuia sã mai bea, lucru cu care sotul nu era deloc de acord, motiv pentru care reprosurile în familie erau frecvente, la fel si scandalurile. Vecinii sustin cã ieri, dupã-amiazã, imediat dupã ce s-a petrecut tragedia, sotul acesteia a iesit în stradã si le-ar fi spus cã sotia sa si-ar fi dat singurã foc cu benzinã. Urmeazã ca ancheta declansatã de politisti sã stabileascã dacã a fost vorba despre o tentativã de suicid.

Victima se afla la domiciliul sãu din localitatea Berezeni, unde trãieste împreunã cu sotul. Copiii pe care acestia îi au împreunã sunt majori si nu mai locuiesc împreunã cu pãrintii, spun apropiatii. Tragedia s-a petrecut ieri, în jurul orelor 16,00. Se pare cã femeia, într-o încercare de a-si pune capãt zilelor, a aruncat pe ea o substantã usor inflamabilã si si-ar fi dat foc. S-a solicitat Ambulanta, prin numãrul de urgentã – 112, însã echipajul medical care a intervenit a stabilit cã arsurile erau pe 90% din suprafata corpului, ceea ce fãcea ca situatia victimei sã fie una extrem de gravã. A fost transportatã la Spitalul Husi, însã s-a decis transportarea sa la Spitalul pentru arsi din Bucuresti.

Bãutura ar putea fi pricina relelor, în acest caz

În urma sa, apropiatii familiei sustin cã ei cred în varianta unei tentative de suicid a femeii. Aceasta, sustin apropiatii, obisnuia sã mai bea, lucru cu care sotul nu era deloc de acord, motiv pentru care reprosurile în familie erau frecvente. „Pot sã vã spun cã aceastã familie, Alaci, stã aproape de biserica de la noi, din Berezeni. Ea, Lucica, e vecina noastrã, iar când s-a întâmplat totul, cam pe la ora 4 dupã-amiaza, oamenii au auzit Ambulanta si au iesit pe la porti, stiti cum e la tarã. Chiar bãrbatul ei a venit si le-a spus oamenilor adunati cã Lucica si-a dat foc singurã, cu benzinã. Acum, în casa lor nu stie nimeni ce a fost cu adevãrat acolo, dar pot sã spun cã ea mai bea. Bea cam des, sãraca. Avea darul acesta al bãuturii. Era de treabã, era o femeie cumsecade, dar avea patima asta. Si mereu auzeam cum bãrbatul ei o tot acuza cã bea, cã una, cã alta. Mai bea si el, dar ea consuma parcã mai mult. Si poate cã, sãtulã sã i se tot spunã sã se lase de pahar, s-o fi gândit sã se omoare, sãrãcuta. Pãcat de ea. Ei, amândoi, sunt o familie de oameni gospodari, au ce le trebuie, nu poate nimeni sã spunã cã sunt niste persoane fãrã cãpãtâi. Au tot ce le trebuie. El a mai muncit prin strãinãtate, pe unde s-a putut si au fãcut gospodãrie frumoasã. Ea era casnicã. Poate dã Dumnezeu sã îsi revinã”, au spus vecinii familiei. Politistii au declansat verificãri pentru a stabili în mod cert circumstantele în care s-a produs acest caz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.