spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Tavan prăbușit la Silver Mall: doi adulți și un copil de un an au fost răniți

- Advertisement -

UPDATE 2: Masuri extreme dupa dezastrul de la mall. Toate persoanele (aprox. 150) care se aflau in mall au fost evacuate de urgenta. Incidentul a creat nemultumiri in randul celor care se aflau in acele momente la piscina, la mesele celorlalte restaurante sau la cinema. „Eram la film, cand deodata s-a aprins lumina si ni s-a zis ca trebuie sa evacuam sala. Initial s-a spus ca e o alarma de incendiu, dar, dupa ce am iesit, am aflat ca s-a prabusit tavanul unui restaurant. Oamenii erau nemultumiti ca li s-a stricat seara, dar sper ca in cele din urma au inteles ca a fost o masura de siguranta” a declarat un martor.

UPDATE! Alte cinci persoane, angajate ale restaurantului, au primit îngrijiri medicale din partea cadrelor medicale sosite la fata locului. Acestea suferiseră atacuri de panică. Tavanul fals a căzut pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. Toate persoanele ( aprox. 150) care se aflau în mall  au fost evacuate.

ULTIMĂ ORĂ… Intervenție de urgență, în această seară, la Silver Mall, după ce tavanul din rigips al unui restaurant s-a prăbușit. Trei persoane au fost rănite. Este vorba despre un copil de un an  și doi adulți, o femeie și un bărbat, care au suferit leziuni la nivelul capului și contuzii în partea cervicală. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ISU și ambulanțe. S-a luat în calcul și activarea planului roșu de intervenție, dar primii angajați ISU care au sosit la fața locului au considerat că nu e cazul.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.