spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Husana Husi dã trei lovituri pe piata transferurilor

- Advertisement -

Ambitii mari la Husi

MUTÃRI… Este forfotã mare, în aceastã perioadã, în liga a IV-a, acolo unde nu mai putin de cinci echipe si-au declarat intentia de a intra în lupta pentru titlul de campioanã judeteanã. Unul dintre cele mai active cluburi pe piata transferurilor este Husana Husi, care în aceste zile a reusit înregimentarea a trei jucãtori cu o valoare individualã peste media competitiei.

A mai rãmas aproape o lunã pânã la startul ligii a IV-a, iar echipele se grãbesc sã-si stabileascã loturile cu care vor aborda noul sezon competitional. Una dintre echipele care s-a miscat cel mai bine pe piata transferurilor este Husana Husi, care ieri, prin intermediul propriului site, a anuntat trei achizitii de marcã. Este vorba despre atacantul Cãtãlin Solomon, mijlocasul la închidere Sergiu Gârdea si mijlocasul ofensiv Gigel Popa. Primii doi vin de la FC Vaslui, echipã care a terminat sezonul regulat pe primul loc, iar Popa a fost transferat de la Atletic Bârlad.

Amicale puternice, cu adversari din liga a III-a

Staff-ul tehnic al grupãrii husene a programat, în perioada urmãtoare, mai multe meciuri de verificare, pentru omogenizarea lotului. „Pentru perioada urmãtoare avem perfectate partide amicale, dupã cum urmeazã: 29 iulie, la Târgu Frumos cu A.C.S. Viitorul, mai apoi, 5 august, la Husi contra aceleiasi echipe si în data de 12 august, tot la Husi, cu Speranta Rãucesti din Liga 4 Neamt. De asemenea, înaintea debutului competitional, urmeazã sã mai disputãm încã douã partide de pregãtire în compania unor echipe mai puternice, de Liga 3, zilele de disputare nefiind la acest moment stabilite”, au declarat reprezentantii clubului Husana Husi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.