spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

E oficial! Vom avea echipã de handbal în Divizia A

- Advertisement -

Adio, HC Vaslui!

UN NOU DRUM… Conducerea clubului HC Vaslui nu a profitat de prelungirea termenului de înscriere în Liga Nationalã, pe care federatia i-a acordat-o, astfel cã în sezonul viitor vom evolua în Divizia A, cu Clubul Sportiv Municipal (CSM) Vaslui. Echipa, alcãtuitã în mare parte din jucãtorii cu care am terminat sezonul trecut si care va fi antrenatã de Leonard Bibirig, va avea ca obiectiv promovarea în Ligã.

Miercuri a fost ultima zi în care echipele care si-au câstigat dreptul de a juca în Liga Nationalã s-au mai putut înscrie în competitie. Singurul club care nu si-a depus cererea a fost HC Vaslui. S-a ajuns în aceastã situatie din cauza datoriilor acumulate de-a lungul timpului, dar si pentru a face loc noului proiect al autoritãtilor locale, CSM Vaslui. Clubul recent înfiintat va porni din Divizia A, cu un lot format, în mare parte, din jucãtorii cu care am terminat campionatul trecut. Singurii jucãtori de care ne-am despãrtit în aceastã varã sunt Ciprian Iftene (destinatie necunoscutã), Gabriel Bujor (Dunãrea Cãlãrasi), Mihai Bujor (Dunãrea Cãlãrasi), Adrian Tenghea (Minaur Baia Mare), Valentin Anton (CSM Bacãu), Tiberius Moldovanu (Dunãrea Galati) si Vasilicã Barac (destinatie necunoscutã). În rest, toti ceilalti handbalisti au fost de acord sã semneze cu CSM Vaslui si sã punã umãrul la revenirea în Liga Nationalã. La capitolul sosiri, îl putem trece pe Leonard Bibirig, care va fi antrenorul echipei în sezonul viitor, plus alti doi jucãtori de la Alexandria si unul de la CSU Suceava. Reunirea lotului este programatã pentru 5 august, urmând ca pânã pe 8 septembrie, când este programat startul oficial al Diviziei A, echipa sã sustinã mai multe antrenamente si meciuri amicale.

CSM Vaslui va avea buget de 1,6 milioane de lei în sezonul 2018-2019

Clubul Sportiv Municipal Vaslui va porni la drum cu o reprezentantã în Divizia A de handbal si cu o echipã de fotbal care va evolua, campionatul viitor, în liga a IV-a. Ambele cluburi vor avea ca obiectiv promovarea în esaloanele superioare. Pentru asta, autoritãtile locale au propus un buget de 1,6 milioane de lei pentru anul competitional 2018-2019, buget care va fi supus spre aprobare Consiliului Local, în sedinta de vineri.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.