spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Doi vasluieni merg la Europeanul de tineret

- Advertisement -

Handbalisti de viitor

CONVOCATI… Vasluiul va avea doi reprezentanti la Campionatul European de handbal masculin, rezervat echipelor de tineret (sub 20 de ani). Este vorba despre Dragos Hataru, legitimat la Stiinta Municipal Bacãu si Alexandru Ionescu, handbalist transferat în aceastã varã la CSU Suceava.

Convocarea vasluienilor la prima reprezentativã nu este deloc întâmplãtoare, ei fiind douã prezente constante la lotul national. Alãturi de ceilalti handbalisti chemati sub tricolor, vasluienii vor efectua, începând de azi, al doilea stagiu de pregãtire, în orasul Buzias din judetul Timis. Aici, sportivii vor îmbina utilul cu plãcutul pentru cã pe lângã antrenamentele zilnice, efectuate sub comanda lui Sandu Iacob, se vor bucura si de efectele terapeutice ale naturii, dat fiind faptul cã localitatea Buzias este o cunoscutã statiune balneoclimatericã. Dupã cel de-al doilea stagiu de pregãtire, lotul national se va deplasa la Bucuresti, unde va continua antrenamentele, pânã pe 17 iulie.

Grupã extrem de dificilã

Reprezentantii nationalei Under 21 au nevoie de cele mai bune conditii de antrenament înaintea Campionatului European si asta pentru cã sortii nu au fost deloc darnici cu ei. În competitia programatã între 19 si 29 iulie, la Celje, în Slovenia, Romania va evolua în Grupa A a turneului final, alãturi de Germania, Islanda si Suedia, trei forte ale handbalului masculin european.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.