spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

UPDATE: Barbatul pierdut langa Manastirea Bujoreni a fost gasit!

- Advertisement -

UPDATE: In urma cu putin timp echipele de cautare au reusit sa dea de urma barbatului care, dupa ce s-a ratacit in padurea dintre Manastirea Bujoreni  si localitatea Fedesti. Barbatul de 34 de ani fost gasit in stare de sanatate buna pe raza localitatii Dodesti. Din primele informatii, barbatul a ramas dezorientat in urma unui atac epileptic minor.

Bãrbat de 34 de ani, din Viisoara, rãtãcit în pãdurea de la Mânãstirea Bujoreni!

UPDATE: Bãrbatul este din comuna Viisoara si se pare cã a mers la mânãstire cu bicicleta. La plecare s-a decis sã meargã prin pãdure, pentru a ajunge în satul Fedesti, comuna Suletea, ca de acolo sã o ia spre comuna Viisoara pe drumul judetean Suletea – Banca. Când a vãzut cã s-a rãtãcit a anuntat la 112 solicitând ajutor, iar în cãutarea lui au plecat zeci de jandarmi, politisti si pompieri, personal silvic si cãlugãri de la Mânãstirea Bujoreni, pornind de la calea feratã dezafectatã unde anuntase bãrbatul cã se aflã. Bãrbatul se numeste Andrei Marian Bocman si suferã de o boalã psihicã, mergând des la Mânãstirea Bujoreni pentru a se ruga si a fi de ajutor cãlugãrilor de acolo, dacã aveau nevoie. Primarul comunei Viisoara, Liviu Pârciu, crede cã tânãrul cunoaste bine drumul, dar cine stie, pentru cã si-a luat bicicletã acum douã zile, posibil sã fi încercat sã circule pe un alt drum forestier. „Sper sã fie gãsit, este imposibil sã se rãtãceascã chiar asa, cunoaste bine pãdurea”, a spus primarul Pârciu. Vom reveni cu amãnute.

Un aiurit s-a rătăcit între Bujoreni și Fedești

INCREDIBIL… Un bărbat de 34 de ani a sunat după ajutor la 112 după ce s-a rătăcit pe drumul dintre Bujoreni și Fedești, comuna Șuletea. Din informațiile oferite salvatorilor, acesta a povestit că a plecat de la Mănăstirea Bujoreni către Fedești, pe bicicletă. A vrut să scurteze traseul, dar la un moment dat și-a dat seama că nu mai știe unde se află. După ce a stat de vorbă cu echipele de salvatori, bateria telefonului s-a descărcat, astfel, că misiunea celor plecați să-l caute a devenit una ceva mai dificilă. Pentru căutarea rătăcitului, în zonă au plecat mai mulți polițiști, pompieri și jandarmi astfel că găsirea acestuia este doar o chestiune de timp.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.