spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Se cautã director medical pentru Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui

- Advertisement -

CONCURS…Este pentru a doua oarã, în decurs de opt luni, când postul de director medical al Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui este scos la concurs, dupã ce în luna noiembrie 2017, precedenta încercare de ocupare a acestei functii a fost amânatã ca urmare a unor modificãri legislative apãrute dupã initierea procedurii. Cei interesati de postul respectiv trebuie sã stie cã perioada de depunere a dosarelor este 25 iunie – 6 iulie, iar concursul va avea loc în zilele de 16, 17 si 18 iulie.

Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui reia procedura pentru ocuparea postului vacant de director medical, dupã ce dr. Lelia Croitoru, si-a dat demisia în martie 2015, în urma scandalului care le-a avut în prim-plan pe doctoritele Simona Botez si Doina Andrei. La acea vreme, în locul dr. Croitoru fost numitã dr. Mihaela Moronescu, care a ocupat postul de director medical pentru doar sase luni. În octombrie 2015, când Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui se afla în febra acreditãrilor, dr. Lelia Croitoru a revenit, ca interimar, pe postul de director medical, post pe care îl ocupã si în prezent.

Concurs anulat din motive legislative

În noiembrie anul trecut, conducerea SJU Vaslui a organizat un nou concurs pentru ocuparea postului de director medical al spitalului, care a fost anulat însã din cauza unor modificãri legislative ale regulamentelor de organizare a concursurilor pentru ocuparea posturilor de conducere a unitãtilor medicale. Dupã ce consilierii judeteni au aprobat desemnarea reprezentantilor CJ în Comisia de examen si a celei de solutionare a contestatiilor, Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui anuntã organizarea unui nou concurs.

Criterii specifice pentru candidatii interesati

Conform datelor transmise de conducerea Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, cei care sunt interesati de acest post trebuie sã fie absolventi de învãtãmânt universitar de lungã duratã, cu diplomã de licentã sau echivalentã în profil medicinã, sã fie confirmati ca medic primar sau medic specialist si sã aibã cel putin cinci ani vechime în specialitatea respectivã. Cei interesati de acest post pot solicita mai multe informatii de la compartimentul de specialitate din cadrul Spitalului Judetean de Urgentã Vaslui, respectiv la numãrul de telefon 0235 317 224.

Calendarul examenului

Ultima zi de depunere a dosarelor este 6 iulie 2018. Proba scrisã pentru acest post este programatã pentru data de 16 iulie si ar urma sã înceapã la ora 11.00. A doua zi, începând cu ora 12.00 va avea loc sustinerea proiectului de specialitate, iar pe 18 iulie va avea loc proba interviului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.