spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Hotii de mingi de la Husi au fost deconspirati

- Advertisement -

Afaceri cu baloane

„CARACATITÔ ANIHILATÃ…De câteva sãptãmâni, echipa de fotbal din Husi se confruntã cu o problemã mai rar întâlnitã pe terenurile sportive, în sensul cã toate mingile trimise, în timpul antrenamentelor, în afara stadionului, nu se mai întorc înapoi. Din câte se pare, de vinã ar fi câtiva pusti, care „vâneazã” fiecare balon cãzut dupã gard, pentru a-l valorifica apoi pe „piata neagrã”.

Cum paguba a fost una însemnatã, pentru cã vorbim despre mingi Nike si Adidas originale, oficialii clubului Husana au organizat o pândã, pentru a-i prinde în fapt pe cei care-i lãsau fãrã obiectul muncii. Sâmbãtã, pe pagina oficialã de facebook, Asociatia Sportivã Husana Husi a fãcut public rezultatul urmãririi, oferind, în acelasi timp, rãgaz de câteva ore hotilor pentru a-si recunoaste faptele: „Am aflat cine fura mingile de la stadion si am fost la politie….dragi copii , vã stim pentru cã v-au vãzut altii cum stãteati dupã gardul dintre blocuri si stadion si cum ati fugit cu mingea ieri , si acum douã sãptãmâni…dacã ajung mingile pânã diseara la stadion si vã cereti scuze , vom retrage plângerea!” au scris reprezentantii clubului pe facebook. Acestia au avut ceva de împãrtit si cu pãrintii „vânãtorilor” de mingi, pe care-i acuzã de nepãsare. „Dragi pãrinti ai acestor copii, nu vedeti cã ei se joacã cu o minge Nike si una Adidas originale?” s-au întrebat cei din club.

Furtul de mingi, obicei vechi la Husi

Postarea Asociatiei Sportive Husana Husi, pe pagina de facebook, a atras peste douãzeci de comentarii. Asa am aflat cã furtul mingilor de pe stadionul din Husi e obicei vechi, de câtiva ani. „Practica este veche…acum 2 ani, bãiatului meu i s-a furat mingea în acelasi fel…sutatã de unul dintre „hoti” cãtre blocuri, unde alt „hot” astepta….Sã le fie rusine” a comentat o huseancã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.