spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Accident cu spectatori la Rediu! | FOTO

- Advertisement -

GRAV… În aceastã searã, douã autoturisme, un Volkswagen si o autoutilitarã, au fost implicate într-un accident, pe drumul care face legãtura între municipiul Vaslui si suburbia Rediu. La fata locului s-au deplasat de urgentã Ambulanta si un echipaj SMURD. Doar norocul a fãcut ca cele patru persoane aflate în vehiculele implicate în accident, sã nu sufere rãni care sã le punã viata în pericol. Victimele au reusit sã iasã singure din masinile avariate, pânã la sosirea medicilor. O persoanã a acuzat dureri de spate, iar celelalte douã suferiserã traumatisme la nivelul picioarelor. Politistii de la Rutierã au început cercetãri, pentru a stabili cine se face responsabili de producerea accidentului si care a fost cauza acestuia.

Un accident care putea fi tragic a avut loc la Rediu si a avut parte de o audienta record. Este stiut ca in localitate romii stau la strada ca si cum ar fi raliu. Norocul soferilor de pe cele doua masini este ca rulau cu viteze mici, din cauza pericolului din zona reprezentat de copii care considera strada drept loc de joaca. Soferul, ca sa nu intre in romii care scuipau seminte pe marginea santului, a preferat sa sara peste cateva podrui ca sa nu accidenteze pe nimeni.

„Am preferat sa distrug masina, sa ma accindentez eu si cu familia mea, decat sa calc pe unul de aici de la Rediu, ca atat mi-ar fi trebuit. Uitati-va cum au lovit cu pumnii si mi-au spat parbrizul. Eu eram in stare de soc si nu am iesit din masina. Si nici sotia. Pur si simplu nu ne puteam misca de pe scaune. Pietnii au crezut ca suntem accidentati. Miscau masina si loveau cu putere in parbriz cu intentia de a ne scoate. Nu-ii suspectez ca au vrut sa faca ceva rau, dar uitati-va ca nu era suficient  cat era de lovita e masina, au mai spart si parbrizul. Multumesc lui Dumnezeu ca n-am calcart nici un rrom, si ma bucur ca eu si sotia mea, dar si ceiallti din masina cealalta nu au patit nimic”, a declarat soferul, care a facut depasirea imprundenta si, probabil, cel care va fi gasit vinovat de Politie de producerea accidentului. In cealalta masina care venea dispre Vaslui era o familie, sot, sotie si mama unuia dintre ei. Tanara fiind la volanul atoturismului. Impactul a declansat airbag-urile iar, soferita a fost lovita si transportata la Spital. „Sotia mea a fost dusa cu ambulanta la spital. Airbag-ul i-a sarit in fata si lovito la cap. Are ochiul vanat si dureri puternice de cap. Eu eram chiar pe partea stanga (masina are volanul pe dreapta, n.r.) si nu am patit nimic”, a spus sotul victimei.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.