spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Moartea misterioasã a unei vasluience în Italia: trimisã acasã de medici, pe motiv cã nu are nimic

- Advertisement -

TRAGEDIE… Nu doar în România poti muri cu zile, din pricina neglijentei medicilor, ci si în Italia. O demonstreazã cazul unei tinere din Vaslui, care a murit sãptãmâna trecutã dupã ce medicii au trimis-o acasã, spunându-i cã nu are nimic grav. Femeia lucra ca îngrijitoare în casa unei bãtrâne din Salve, provincia Lecce. Plecase în Italia în urmã cu cinci ani, gonitã de sãrãcie si dorinta de a le oferi celor doi copii ai sãi o viatã mai bunã. Din pãcate, toate visurile s-au spulberat acum. Familia are nevoie de ajutor financiar pentru a o aduce acasã si a o înmormânta crestineste. Pe Facebook, s-a lansat o strângere de fonduri, care sã acopere toate cheltuielile.

Initiativa apartine Ionelei Clinci, presedinta Asociatiei A.R.I. Diaspora din Lecce: „De azi pânã pe data de 29 iunie 2018, strâng fonduri cu acordul familiei pentru repatrierea doamnei Ionica, moartã la 35 ani. Cu acesti bani se va plãti transportul Italia-România, iar dacã o sã strângem bani în plus, o sã ajungã la copii. A lãsat doi copii minori acasã. Dumnezeu a ales acest destin pentru ea, iar noi, românii din diaspora, trebuie sã renuntãm la un pachet de tigãri ori o bere pentru a face un gest de umanitate. Azi existi, mâine nu se stie, iar în aceastã viatã nu avem siguranta cã în urmãtoarea orã suntem în viatã. Tot ce rãmâne dupã noi e doar binele fãcut. Din întreaga noastrã viatã ce trãim pe acest pãmânt ne alegem doar cu o cruce sfântã la mormânt. Am încredere în români, am încredere în cunoscuti cã o sã reusesc ca Ionica sã ajungã acasã, în România”.

„Doctorii i-au prescris doar un tratament antibiotic”

Ionica Grigoras a murit pe 15 iunie din motive încã necunoscute: „Nu se stia suferindã de ceva, s-a simtit dintr-odatã rãu joi, 14 iunie, când era la piatã si de acolo a fost transportatã cu ambulanta la spitalul din Tricase. A fost supusã unei serii de consultatii din care nu a rezultat cã ar fi suferit de vreo anomalie particularã. Doctorii i-au prescris doar un tratament cu antibiotic si au lãsat-o sã plece acasã. În dimineata de vineri, tânãra femeie, simtindu-se rãu, ar fi mers la medicul de familie care, dupã vizitã, a asigurat-o cã nu suferã de nimic grav, spunându-i sã continue tratamentul cu antibiotice. S-a întors acasã si pânã în searã, Ionica Grigoras a decedat. Cauzele decesului ei se vor stabili probabil pe data de 28 iunie când este programatã autopsia trupului neînsufletit. O primã audientã va avea loc în ziua de 27 iunie la Tribunalul din Lecce”, noteazã site-ul roitalianul.com. Procuratura din Lecce a deschis o anchetã. Au fost puse sub sechestru toate cartelele clinice si analizele efectuate de medici.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.