spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Play-off-ul din Vaslui, o „ciudãtenie” pentru toatã lumea

- Advertisement -

Din douã, una: ori sã se revizuiascã ori sã nu se revizuiascã

DE NEÎNTELES… Asociatia Judeteanã de Fotbal Vaslui ar trebui sã schimbe sistemul de desemnare a echipei campioanã în liga a IV-a, asta dupã ce mai multe voci din lumea fotbalului au caracterizat actualul sistem drept o „ciudãtenie”.

Inclusiv sucevenii, adversarii Flacãrei Muntenii de Sus la barajul de promovare în liga a III-a, s-au mirat cã o echipã de pe locul trei, care a terminat sezonul regulat la 11 puncte în spatele liderului, a reusit sã-si adjudece titlul de campioanã. Iatã ce scriu cei de la Cronica de Fãlticeni despre campionatul de fotbal din judetul Vaslui. „În play-off, disputat dupã un sistem mai putin obisnuit, cu participarea primelor 8 clasate, în care nu au mai contat punctele cîstigate în campionat, principalele favorite (FC Vaslui si Husana Husi) au fost eliminate în semifinale de FC Gârceni (locul 4) si Flacãra Muntenii de Sus (locul 3).”

„Numai la Vaslui se poate asa ceva”

Si nu doar sucevenii au comentat sistemul ligii a IV-a din Vaslui, ci si cititorii site-ului liga2.ro. „Cum e posibil ca o echipã care a defilat în campionat sã nu porneascã cu niciun avantaj în play-off? Numai la Vaslui se poate asa ceva. Mã asteptam ca echipa suporterilor sã promoveze în liga a III-a, pentru a avea din nou derby-uri între FC Vaslui si Otelul Galati, însã, se pare cã vom mai astepta cel putin un an”, a scris un fan al echipei de la malul Dunãrii. „Criteriul sportiv a fost faultat grav la Vaslui, iar cei care au fãcut-o ar trebui sã primeascã cartonasul rosu” a fost sfatul unui alt fan al fotbalului, postat pe retelele de socializare.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.