spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

UPDATE: Mama gravida si fatul implicati în accidentul de la Târzii au scãpat miraculos!

- Advertisement -

CA PRIN MINUNE…Chiar dacã s-a ales cu policontuzii provocate de accident rutier si pierderea, temporarã, a cunostintei, femeia însãrcinatã implicatã în accidentul de la Târzii a scãpat ca prin minune. „A suferit câteva rãni provocate de accidentul rutier si a suportat o loviturã puterincã la cap în urma cãreia si-a pierdut cunostinta dar, din fericire, sarcina nu a avut de suferit si fãtul este în afara oricãrui pericol. Victima va mai rãmâne câteva zile internatã în spital sub supraveghere medicalã si dacã situatia se va ameliora, pacienta va fi externatã”, spun surse medicale.

Patru moldoveni la un pas de moarte pe soseaua mortii, la Tarzii!

INCONSTIENTA…Continuă sarabanda accidentelor provocate de basarabeni pe drumul european ce duce spre Vama Albița. Ieri a fost rândul unei familii din Republica Moldova care se întorcea de la Alba Iulia. Șoferul, obosit, a adormit la volanul mașinii sale și s-a izbit violent de un cap de pod în dreptul localității Târzii. In urma impactului, soția însarcinată a șoferului a rămas încarcerată iar alți doi pasageri aflați pe bancheta din spate a autoturismului  au suferit răni serioase, dar care nu le-au pus viața în pericol. Din toată această încercare, doar șoferul a scăpat nevătămat. Testat cu aparatul alcooltest, s-a dovedit că cetățeanul din R.Moldova nu consumase băuturi alcoolice.

Ambulanța SMURD a stat 40 de minute la locul accidentului!

La fața locului s-au deplasat o ambulanță și o autoutilitară de la SMURD. Ambulanța a preluat pasagerii din spate, care la o prima investigație se pare că prezentau fracturi la membrele inferioare.  Pasagera din dreapta  șoferului însă a fost prinsă între fiarele mașinii iar pompierii au scos-o destul de greu. In timpul operațiunii pasagera a fost conștientă. Echipajul SMURD a mai stat la fața locului peste 30 de minute, semn că medicii au vrut să se asigure că totul este în regulă. Din primele informații se pare că femeia a reușit să iși păstreze sarcina. Ea a fost transportata la Spitalul Județean Vaslui pentru investigații amănunțite.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.