spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Aceasta este cea mai scumpă casă din lume. Cum arată luxoasa locuință pusă în vânzare și care este prețul său?

- Advertisement -

În sud-estul Franței (departamentul Alpes Maritimes), într-un peisaj fermecător, se află comuna Saint-Jean-Cap-Ferrat. Acolo, poate fi admirată cea mai scumpă casă din lume, care își așteaptă de ceva vreme noul proprietar.

Reședința i-a aparținut cândva lui Leopold (1835-1909) – cel de-al doilea rege al Belgiei. Proprietarul său actual a scos-o la vânzare pentru un preț cu multe zerouri: 350 de milioane de euro sau 410 milioane de dolari, după cum ne informează cei de la CNN. Este, conform acestei surse, cea mai scumpă casă dintre cele puse în vânzare pe plan mondial.

Impresionanta locuință, ce dispune de nu mai puțin de 14 dormitoare și are o suprafață de peste 1670 metri pătrați, se numește Villa Les Cèdres și a fost construită în anul 1830. Terenul aferent casei are mai mult de 14 hectare, fiind situat în zona de țărm din comuna Saint-Jean-Cap-Ferrat.

Citeste mai multe pe :  http://www.cunoastelumea.ro/aceasta-este-cea-mai-scumpa-casa-din-lume-cum-arata-luxoasa-locuinta-pusa-in-vanzare-si-care-este-pretul-sau/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.