spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Amazoana Daniela din Pochidia nu s-a lãsat pânã nu si-a dus amantul-violator la TV

- Advertisement -

VIP-URI… Vasluianca Daniela de la Pochidia, în vârstã de 46 de ani, s-a fãcut de tot râsul la televizor, unde, nu s-a lãsat, pânã nu si-a pus pe tapet, douã seri la rând, povestea violului…. liber consimtit. L-a adus la „Acces Direct” si pe amorezul Nicu, si pe concubinul „Nete”, ba au sãrit, nevricoase, si vreo douã vecine cu interventii autoritare. Bâlciul a generat un fel de… râsu’-plânsu’ pentru vasluienii care au privit de acasã emisiunea. „Sper sã avem semnalul bun, cã transmitem live din Vaslui”, a tinut moderatoarea emisiunii sã înstiinteze toti telespectatorii, nu fãrã o undã de ironie. Nu se putea sã lipseascã detectorul de minciuni pe care amazoana Daniela, l-a picat cu succes. La fel si amantul Nicu, semn cã cei doi, în ciuda diferentei de vârstã, îsi stiau „dedesupturile” de mai multã vreme. „Ce e la voi, acolo, la Vaslui, fratilor? Cazuri din astea mai sunt în toatã tara, dar cum sunt la voi, nici regizorii de film nu stiu sã stiu sã gândeascã”, a scris pe pagina emisiunii Robert, un bucurestean, care concluzioneazã, totusi: „acest judet e foarte comic”.

Cazul prezentat public, în urmã cu câteva zile, în care o femeie din comuna Pochidia a reclamat un viol, sãvârsit asupra ei de un consãtean, cu 20 de ani mai tânãr, nu putea sã nu fie afisat la TV. Nu s-a lãsat protagonista Daniela, pânã nu si-a scos toatã „rufãria” în vãzut lumii, în asa fel încât vasluienii cu simtul umorului sã facã haz de necaz, privind-o douã seri la „Acces Direct”. Femeia care se apropie de respectabila vârstã de 50 de ani suspinã fãrã lacrimi si sustine cã, stând ea cuminte în locuintã, a tãbãrât peste ea în domiciliu un tânãr de 28 de ani, care a vrut sã abuzeze de ea. Taman în timpul vânzolelii, a apãrut concubinul oficial al Danielei si de aici s-a stârnit mare scandal, soldat cu înjunghierea tânãrului si învinetirea ochilor Danielei. A venit Politie, a veni Ambulanta, iar oamenii legii chiar au înregistrat dosare penale pentru presupusul viol si pentru închipuita tentativã de omor. Sigur cã politistii nu stau sã se uite la televizor, unde are loc un fel de reconstituire a cazului, dar ar putea fi o sursã de aflare dacã nu a adevãrului, mãcar a minciunilor pe care protagonistii le-au tot îndrugat.

Feed-back-ul telespectatorilor, în cazul Danielei, iubãreata de la Vaslui

„Ce e la voi, acolo, la Vaslui, fratilor?! Cazuri din astea mai sunt în toatã tara, dar cum sunt la voi, nici regizorii de film nu stiu sã stiu sã gândeascã”, a scris pe pagina emisiunii Robert. „Eu stau sã mã gândesc dacã femeia aceasta, Daniela, e sãnãtoasã. Altfel nu îmi explic de ce a venit sã o vadã o tarã întreagã la televizor. Dacã cineva are un necaz, stã acasã, nu se duce la TV, ca sã nu rãmânã ochi de om, care sã nu vadã si sã râdã. Nu mai râdeti de Vaslui, cã Daniele ca ea mai sunt în toatã tara si diaspora”, a scris Mihaela din Iasi. „Am multi prieteni în Vaslui si pot sã vã spun cã sunt oameni super. Aceste fiinte extraordinare sunt din cãtune, care nici mãcar nu stiu ce este acela o televiziune. Ei vin, pentru cã sunt chemati sã facã circ, fãrã sã stie la ce se expun. Nu mai judecati un judet întreg, dupã trei prosti, fãrã creier”, a scris Ovidiu, din Vâlcea. Acestea sunt doar trei dintre sutele de opinii care au curs, în timpul si dupã terminarea emisiunii. „Iarã vecina mea la televizor! Eu sunt din sat cu ea, am terminat o facultate si am început un Master, dar încã nu m-au cãutat televiziunile. Pe Daniela însã, da”, a conchis, amuzatã, o tânãrã din Pochidia. De reamintit cã, în urmã cu câteva zile, la 112 a fost anuntat cazul unei femei care reclamã sãvârsirea unui viol asupra sa, cu precizarea cã, pentru auto-apãrare, femeia si-a atacat agresorul. Povestea însã, iatã, este mult mai întortocheatã…

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.