spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Resursele pământului sunt epuizabile? De ce resursele de petrol nu se vor epuiza, iar loc pe planetă va fi pentru toți. Lumea peste 100 de ani

- Advertisement -

Renumitul biolog și scriitor Matt Ridley spulberă mitul care se referă la epuizarea resurselor naturale de pe planetă. Iată cum argumentează el ce se va întâmpla, în viziunea sa, peste 100 de ani.

Am auzit cu toții de nenumărate ori că resursele pământului sunt epuizabile, că petrolul se va termina, că atmosfera va fi suprapoluată și nu vom mai avea cu ce respira, că nu se va mai putea produce un volum necesar de alimente pentru populația lumii care este în creștere ș.a. Autorii acestor teorii se bazează pe argumentul că globul pământesc are o cantitate limitată de metale, petrol, aer curat și pământ, iar, utilizându-le, noi consumăm toate rezervele pe care le avem.

Totuși, omul a reușit să treacă de anumite limite de foarte multe ori. Precum spunea ministrul petrolului din Arabia Saudită, epoca de piatră a luat sfârșit nu din cauza că s-au terminat pietrele.

Citeste mai multe pe : http://www.secretulcunoasterii.ro/resursele-pamantului-sunt-epuizabile-de-ce-resursele-de-petrol-nu-se-vor-epuiza-iar-loc-pe-planeta-va-fi-pentru-toti-lumea-peste-100-de-ani/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.