spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Știa că soția sa nu intra niciodată pe Facebook, așa că a decis să scrie un mesaj prietenilor virtuali pentru a face o mărturisire șocantă: „Mi-am înșelat partenera de viață. Ea nu va afla asta…”

- Advertisement -

Știa că soția sa nu intra niciodată pe Facebook, așa că bărbatul a vrut să facă o mărturisire incredibilă, care i-a lăsat pe toți fără cuvinte.

Jason Hewlett a povestit pe rețeaua de socializare cum a fost atras de o femeie la cumpărături și chiar îl invidia pe partenerul de viață al femeii, apoi a înțeles ceva incredibil.

„Nu mă simt prea confortabil mărturisind acest lucru, însă astăzi eu parcă mi-am înșelat soția. Voi explica ce am în vedere. Eram într-un magazin, cumpăram câte ceva pentru mine. Când am mers la casa de marcat, am văzut o femeie, care stătea la rând. Era pur și simplu uimitoare. M-am gândit: Ce norocos este iubitul ei! Iar peste o clipă am înțeles că aceasta era soția mea.

Citeste mai multe pe : https://www.antena3.ro/actualitate/inedit/stia-ca-sotia-sa-nu-intra-niciodata-pe-facebook-asa-ca-a-decis-sa-scrie-un-mesaj-prietenilor-453837.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.