spot_img
21.4 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Clubul Rotary Bârlad a strâns fondurile necesare pentru Centrul Judetean de donare a sângelui!

- Advertisement -

MULTUMIRI PUBLICE… Clubul Rotary Bârlad a emis un comunicat public, prin care a multumit celor care au contribuit la strângerea sumelor necesare pentru actiunea umanitarã ce au demarat-o acum câteva luni. Este vorba despre reabilitarea sistemului de încãlzire a Centrului Judetean de Hematologie (donare a sângelui), care încã se mai încãlzeste la sobe de teracotã vechi.

Vã reamintim cã, în luna martie Clubul Rotary din Bârlad a demarat o strângere de fonduri prin colectã publicã, pentru ca anul acesta sã poatã achizitiona un sistem modern de încãlzire pentru Centrul de Recoltare a Sângelui din Bârlad, care se încãlzeste cu sobe de teracotã cu lemne. Având în vedere cã în luna mai a avut loc si un Bal de Caritate unde s-au strâns fonduri, apelul adresat bârlãdenilor, a dat roade. Suma pe care trebuia sã o strângã Clubul Rotary Bârlad este de 70.000 de lei si a fost necesarã pentru achizitionarea si montarea sistemului modern de încãlzire pe gaz metan.

„La finalizarea actiunii de strângere de fonduri în scop umanitar, Clubul Rotary Bârlad tine sã multumeascã din inimã celor care au înteles nevoia de a aduce Centrul Judetean de Recoltare a Sângelui în secolul XXI. Din donatiile acestora atât de generoase se va putea realiza sistemul de încãlzire pe gaze naturale a centrului, înlocuind sobele pe lemne. Bunãvointa si interesul arãtate cu aceastã ocazie meritã pe deplin recunoasterea publicã, de aceea redãm mai jos lista completã a sponsorilor acestui eveniment: Patru persoane au dorit sã rãmânã anonime, BIOSFARM Bârlad; Hurduc Dan; AQUASERV Bârlad; Gaz Est Vaslui; Spectral Mobilã Bârlad; Nelcor Bârlad; Berlin SRL Bârlad; Condatex Bârlad; Elixir Bârlad; Rosavis Rosiesti; Confectii SA Bârlad; VIPP SRL Bârlad; Rotary Club Vaslui; Enermold Bârlad; Dr. Ungureanu Vasilica; Actual SRL Bârlad; Rodica Dinutã – Focsani; Crizantema SRL Bârlad; Surdu Gabriela; Ambient Construct Bârlad; Tehnoconsult Bârlad; CUP SA Bârlad; Energoconstruct Bârlad; Sasmedro Vaslui; Aioanei Monica si Lucian; Ken Kieffer – SUA; Oanea Iulian; Audit Expert Consult Bârlad; MKM Consult Proiect Bârlad; Prisecaru – Mon Ami; Deputat Mihai Botez; Andreea Botezatu – SUA; Cruceanu Gabriel; The One; Willy Brojban; Dr. Cojocari Vasile; Andigeo Sport Bârlad; Daniela Serban; Ovidiu Cucu; Popa Violeta; Kredianis SRL; Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” Bârlad; Vremea Nouã; Obiectiv Vaslui; MEDIA TV; Est News; Monitorul de Vaslui; Lãcrãmioara Rotaru; Nechifor Gigel; Andrei Angelu; Popa Valeriu”, mentioneazã în comunicatul trimis cãtre presa localã, presedintele Clubului Rotary Bârlad, ing. Valeriu Popa.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.