spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Revolta mãmicilor din Vaslui: „parcurile sunt infecte, pline de rahati de pisicã si purici”

- Advertisement -

S.O.S… Mãmicile din Vaslui trag un semnal de alarmã. „Parcurile sunt infecte, pline de rahati de pisicã si purici”, ba mai mult, unele reprezintã adevãrate capcane. Cel de lângã magazinul „La doi pasi” are un tobogan cu câteva scânduri lipsã. Dacã nu sunt atenti, copiii au ocazia sã cadã si sã se rãneascã. Sãtule sã vadã astfel de locuri, câteva mãmici au trimis sesizãri Primãriei Vaslui, în speranta cã se vor lua mãsuri. „Am fãcut sesizare scrisã pe site-ul primãriei. Vã recomand sã facem cât mai multe mãmici acelasi lucru. Poate se sesizeazã cineva si se vor lua mãsuri”, a fost îndemnul unei mãmici din Vaslui.

Mai multe femei i-au împãrtãsit opinia si si-au arãtat intentia de a face acelasi lucru. „Aceste parcuri sunt infecte! Acel nisip e jale!Toate animalele îsi fac nevoile pe acolo si din câte vãd au si grave lipsuri!”; „copii nostri nu voteazã, sãrmanii, de aceea nu primesc prea multe, dar au uitat ca noi, pãrintii, votãm. Dacã ar pune cu douã-trei lalele mai putin, ar mai reduce din numeroasele bãnci, pe care oricum n-ai loc niciodatã, ar face ceva si acestor parcuri”, sunt câteva dintre reactiile mãmicilor din Vaslui.

„Parcul ãla, pânã nu e dezinfectat cumva, e focar de infectii”

Desi, initial, subiectul discutiei a fost parcul de lângã magazinul „La doi pasi”, internautele au identificat situatii similare si în alte parcuri din Vaslui. „Asta e „parfum”. Am unu’ lângã scarã, e jale. Se bea, se fumeazã, se face pipi (si nu copiii), dar pe toatã lumea o doare-n c**. Mai deunãzi dormeau trei persoane (din cei ce stau pe lângã piatã) pe iarbã, în fata scãrilor. Crezi ca au fost deranjati de vreun echipaj de Politie Localã? Nu!”; „Degeaba. E plin de rahati de pisicã în lãzile de nisip, pentru cã e plin de pisici maidaneze în zona. În plus, e plin si de pureci. Parcul ãla, pânã nu e dezinfectat cumva, e focar de infectii”; „În spatele magazinului „Vie vin” de la Buium, este un parc vai mama lui si o herghelie de pisici pe lângã scãrile blocului 153. Nici nu stiu cine ar trebui sã se ocupe cu sterilizarea lor. Sunt foarte multe, deci situatia se regãseste si în alte zone ale orasului”, au scris pe Facebook mãmicile din Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.