spot_img
21.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Amantlâc în cuibusorul de nebunii din Spitalul Husi

- Advertisement -

RUSINOS….Dragoste cu nãbãdãi si dialoguri de necrezut între medici plãtiti cu mii de euro.

DE-A RÂSU’ – PLÂNSU’… Dã în clocot pasiunea în Spitalul Husi! Nici nu bãnuie husenii ce telenovele teribile ascund peretii institutiei, în care, teoretic, toatã lumea ar trebui sã aibã exclusiv grija bolnavilor. Amantlâcuri întortocheate, intrigi amoroase, dar si necrutãtoare frãmântãri, pe care nici nu le-ai bãnui la vârste respectabile – toate au ajuns sã rãbufneascã inclusiv în rapoartele de gardã. Martea trecutã, de pildã, la raportul de gardã, nu s-a mai discutat nimic despre necazurile institutiei sau despre tratamentele bolnavilor, cãci triunghiul amoros dintre un medic, o doctoritã geloasã si o asistentã mai zvãpãiatã, s-a lãsat cu un scandal de pominã. Replicile pe care sI le-au strigat protagonistii ar fi fãcut pe oricine sã roseascã de rusine. “Ai ajuns la menopauzã si esti frustratã pe ea?”, a strigat medicul, de altfel, om bãtrân, cu pãrul alb. Doctorita, si ea la o vârstã respectabilã, a coborât nivelul si mai jos, cu o replicã socantã: “Vrei sã-mi scot acum vata, ca sã vezi cã sunt pe ***?!”. Ce bârfe, ce râsete pe la colturi! Toatã lumea, de la scena cu pricina, are o treabã importantã în Spitalul Husi, sã dezbatã situatia triunghiului amoros. Si dacã ar fi un caz izolat, nu ar fi nimic, numai cã… surprizã! O sotie înselatã a transmis, prin intermediul ziarului, o scrisoare amentei sotului ei, semn cã amantlâcurile încurcate din Spital se…acutizeazã! Cine este amanta preferatã de sot? Ei bine, o altã doctoritã cunoscutã. Gurile rele spun cã si conducerea institutiei ar fi încercat sã disciplineze cadrele medicale care au transformat institutia în…altceva, dar fãrã prea mari sorti de izbândã.

Cine spune cã cel putin unele dintre cadrele medicale ale Spitalului Husi nu pun pasiune în profesia lor, se însalã! Atât de pasionali sunt unii, încât ajung sã se certe pe “sentimente” inclusiv în cadrul rapoartelor de gardã. Fireste cã disputele nu au nicio legãturã cu bietii bolnavi si nici cu treburile institutiei, care trebuie rezolvate cu multã bãgare de seamã. Scandalurile dintre unii medici si asistente tin de iubirile târzii, împinse de multe ori pânã la granita ridicolului. De pildã, unul dintre triunghiurile amoroase a iesit la ivealã la raportul de gardã de sãptãmâna trecutã. Acolo, o doctoritã geloasã, supãratã pe o asistentã mai iute de picior, a fãcut tãrãboi cu medicul pe care si-l revendicau ambele doamne. Vãzând cã situatia scapã de sub control, distinsul medic a luat apãrea junei asistente, strigând, lipsit de delicatete, la doctorita furioasã: ““Ai ajuns la menopauzã si esti frustratã pe ea?”, povestesc cadrele medicale, care au asistat la jenanta scenã. Doctorita, rãnitã în amorul propriu, a plusat si a coborât si mai jos: “Vrei sã-mi scot acum vata, ca sã vezi cã sunt pe ***?!”, a urlat aceasta, fãrã pic de rusine, pentru atâtia colegi, câti erau acolo. “E urât ce se întâmplã, dar nu m-as fi asteptat niciodatã ca la acest spital, sã gãsesc medici cu scoalã, cu carte multã, care sã se comporte asa”, a spus unul dintre cadrele medicale, venite de mai putin timp în institutie. Sigur cã telenovela este una care face deliciul multor sesiuni de bârfe, de prin colturile Spitalului, mai ales cã asistenta nãrãvasã face paradã pe Facebook, de poze cu medicul, pe care îl numeste “marea ei iubire”.

“Semnalul de alarmã cã ar fi timpul ca medicii si asistentele din Spitalul Husi sã se reîntoarcã la tratarea bolnavilor”

Si poate dacã acest caz ar fi fost unul izolat, lucrurile ar fi putut fi amortizate mai usor, dar iatã cã o sotie supãratã, îi scrie altei doctorite din Spitalul Husi, o scrisoare publicã. Dincolo de faptul cã s-a inspirat dintr-o scriere de pe internet, femeia îsi spune oful, dupã 31 de ani de cãsnicie. Sigur cã si în acest caz, numele nu are însemnãtate, ci doar situatia în sine si, eventual, semnalul de alarmã cã ar fi timpul ca medicii si asistentele din Spitalul Husi sã se reîntoarcã la tratarea bolnavilor. Mãcar pe parcursul orelor de muncã.

Iatã cuprinsul scrisorii cãtre doctorita care a “furat” un sot!

“Tu nu esti decât «o» femeie care a ales sã intre într-o relatie în care nu avea nici un motiv sã fie. Vezi tu, sotul meu nu îti apartine. Nici mãcar mie nu îmi apartine. Îi apartine doar lui. As vrea sã te pot urî. As vrea sã fiu furioasã pe tine, mi-as dori sã pot sterge din mintea mea toate scenariile pe care mi le fac atunci când sotul meu era lângã tine sau alta ca tine.. As vrea ca nici mãcar sã nu fi aflat de existenta ta. Prea multe apeluri telefonice cãtre tine mai ales în zilele în care ramânea la Husi.Ma întreb ce motive te îndeamnã sã te simti bine în rolul de amantã.

Probabil cã îti place sã faci sex în secret cu bãrbatii altor femei. Esti responsabilã pentru destrãmarea unei familii si distrugerea încrederii si iubirii dintre un tatã si cele douã fiice ale sale.

Pus la zid de cãtre mine si fiice, a comfirmat relatia voastrã. Dar nu pot sã fac nimic din toate astea. Ce-mi rãmâne de fãcut?

Sã-l etichetez ca un om nedemn de încredere si sã înaintez cerere de divort sau sã încerc sã uit tot cosmarul ãsta? As vrea sã fac asta, dar sunt o femeie crestinã. Si în timp ce actiunile  voastre m-au fãcut sã urlu de furie, Dumnezeu m-a întãrit si mi-a dat puterea sã actionez. Asa cã am decis sã mã rog pentru tine: pentru sufletul tãu, pentru stima ta de sine. Am decis sã te percep ca pe o femeie aflatã în nevoie, sã-ti spun pe nume si sã renunt la apelativul «amantã». Am decis sã te rãsplãtesc pentru serviciile tale si ti-l ofer cu drag pe sotul meu. Înainte sã îti accepti premiul, te rog sã tii cont de urmãtoarele reguli:

1.Va trebui sã îl sustii financiar. Actiunile lui în firmã nu le mai are. L-am fortat sã le cedeze celor douã fiice.Conturile la bãnci sunt pe numele meu. Asa cã nu va avea o letcaie. Poftele tale financiare vor trebui puse în cui.

2.Trebuie sã îi asiguri o garderobã nouã. Vezi tu, dupã ce i-am descoperit aventurile i-am aruncat toate hainele la tomberon din simplu motiv cã eu le cumpãrasem. În aceste conditii, va veni la tine aproape aproape dezbrãcat (norocoaso!). Partea bunã este cã îl poti îmbrãca asa cum vrei. Fã-ti de cap si cumpãrã-i o lesã sau o rochie drãgutã dacã tot sunteti la acest capitol.

3.Va trebui sã-i cumperi masina. Cea cu care v-ati plimbat, am trecut-o pe numele meu, chiar dacã a trebuit sã-mi angajez sofer.

4.Va trebui sã-I încarci cartela telefonicã sã-si poatã suna celelalte amante. Nu erai singura cu care …..

5. Nu mi-l vei înapoia! Nu îl voi primi înapoi! A comis-o când te-a atins. Am fost o sotie bunã si avea parte de un lucru bun. Nu fi surprinsã dacã nu te ridici la nivelul meu, nu ai nici o sansã sã o faci si te va face sã te simti îngrozitor pentru asta.

6. Nu îti voi spune o nouã regulã, ci mai degrabã un avertisment prietenos. Voi încerca sã iau cât mai mult din timpul vostru. Hobby-ul meu va fi sã îl rãnesc pe el si pe tine si sã suferiti asa cum suferã copiii mei acum. Te rog sã tii cont va suporta, va accepta asta ani de zile cu zâmbetul pe buze. Am fost cu el 31 de ani, îl stiu mai bine. Da, actiunile mele sunt justificate, în caz cã te întrebai.

Eu voi merge pe strada cu fruntea sus,cu demnitate asa cum am fãcut-o toatã viatã.Tu ?”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.