spot_img
34.4 C
Vaslui
01-iul.-2024
spot_img

Eduard Ponea, sef de promotie de la LPS, vrea sã fie politist

- Advertisement -

SPORTIV…Eduard Florin Ponea este seful de promotie de la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, media cu care a urcat pe primul loc în clasament fiind 9,03. Desi este pasionat de fotbal si de geografie, elevul are alte planuri pentru viitor. Eduard vrea sã dea admitere la Academia de Politie, iar dacã rezultatul nu va fi cel dorit si nu va promova, seful de promotie are si un plan de rezervã “as vrea sã merg la Facultate de Sport pentru a-mi duce visul mai departe”. Înainte de aceste examene de admitere, trebuie sã mai treacã însã cu brio si de examenul maturitãtii, si chiar dacã recunoaste cã are emotii, Eduard a declarat cã “Bac-ul pentru mine este doar un simplu test ca si celelalte”.

“Am ales LPS deoarece mi s-a pãrut liceul perfect pentru a-mi urma visul…acela de a deveni fotbalist, un vis împlinit deocamdatã pe jumãtate. LPS este un liceu care transformã visele în realitate. Anii de liceu pentru mine au însemnat una dintre cele mai frumoase perioade ale vietii, dar care au trecut mai repede decât mã asteptam. În cei 4 ani de liceu am avut parte de momente remarcabile, momente pe care nu le voi uita. În acesti ani am legat prietenii la care nici nu speram când am pãsit pentru prima datã în viata de licean. Anii de liceu au fost perfecti”, a declarat Eduard. În ceea ce priveste cheia succesului, elevul a declarat urmãtoarele: “pot spune cã dacã îti doresti cu adevãrat ceva poti sã o faci indiferent de situatie, mereu existã timp atunci când este vorba de prieteni si despre hobby-urile noastre. Sacrificii facem cu totii dacã vrem sã obtinem ceva în viatã. Eu pot spune cã am fãcut anumite sacrificii pentru a obtine aceste rezultate, dar nu sacrificii deosebite.” Recunoaste cã nu prea i-a plãcut matematica, însã a avut alte discipline care i-au trezit interesul, iar preferata sa a fost geografia. De asemenea, tot ceea ce a avut legãturã cu sportul l-a pasionat. “Singura olimpiadã la care am participat a fost cea de Pregãtire sportivã teoreticã. Pe plan sportiv pot spune cã mã simt realizat participând la Campionatul de fotbal Republicani”, a mai spus absolventul.

Eduard vrea sã fie om al legii

Si pentru cã este momentul deciziilor importante, Eduard a cântãrit bine optiunile pe care le are pentru viitor si a decis: “As dori sã intru la Academia de Politie, dar dacã nu este posibil, as vrea sã merg la Facultate de Sport pentru a-mi duce visul mai departe. As vrea ca peste 10 ani sã mã vãd un om împlinit, un om fericit alãturi de familia sa ..si cu toate visele mele împlinite.”

Mesaj pentru colegi si profesori

“Profesorilor mei le multumesc pentru tot efortul lor depus pentru a scoate tot ceea ce este mai bun din mine si pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pe parcusul celor 4 ani de liceu. Despre colegi nu pot spune decât cã au fost cei mai tari colegi pe care cineva îi poate avea, colegi cu care am petrecut momente frumoase, dar si mai putin frumoase, dar peste care am trecut împreunã. Le doresc succes la BAC si cât mai multe vise împlinite…o sã îmi fie dor de ei. Vã iubesc!”, acesta este mesajul transmis de Eduard.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.