spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Vasluienii comentatori de profesie: „stãteau ca prostii si se uitau” |VIDEO|

- Advertisement -

CRITICII… Vasluienii, comentatori de profesie, nu pierd nicio ocazie de a-si pune în evidentã veleitãtile. Cel mai recent caz, incendiul la Galeriile Select, le-a suscitat acestora o poftã nebunã de comentarii, care mai de care mai critice la adresa pompierilor si politistilor adunati la fata locului. Aflat în trecere prin zonã, un vasluian si-a scos telefonul din buzunar si a fãcut live pe Facebook, arãtându-le, în timp real, prietenilor sãi imagini de la incendiu. Si cum o filmare nu e prea grozavã fãrã câteva voci pe fundal, acesta, alãturi de alti câtiva gurã-cascã, au început sã comenteze: „De abia acum au venit o grãmadã de pompieri. Se duc si pe partea cealaltã, prin spate. Din ce în ce mai tare iese fumul. Deja au trecut 40 de minute de când… Auzi, si SMURD-ul! I s-a fãcut la cineva rãu. Mai bine sã ia telefoanele alea sã le arunce afarã decât sã ardã acolo”.

„Fãrã mascã, aici nu faci nimic”, opineazã un alt vasluian. „Ei de prima datã, când a venit o masinã, atunci trebuiau sã se bage. Au stat ca prostii afarã”, este de pãrere autorul live-ului. „Nu e organizare”, spune un alt gurã-cascã. „Nuuu. Când îi vezi la televizor cã se dau mari… De abia acum au venit patru-cinci masini. Au vãzut cã e serioasã treaba. Pânã acum au oprit circulatia, acum le dã voie masinilor sã treacã. Ia uite, lu’ ãla îi e rãu. A cãzut în genunchi, nu mai poate… Prima datã iesea foarte putin fum pe gemuletele alea, dar stãteau ca prostii si se uitau. Sparge, frate, geamu si usa si intrã. Cât e un geam?”, comenteazã un vasluian. „Nu au sef care sã…”, este concluzia altuia.

„Fereste-te de cel ce se crede atotstiutor”

Live-ul vasluianului nu a rãmas netaxat. Publicat pe Facebook, mai multi oameni care au vizionat filmuletul acestuia l-au certat pentru modul în care vede lucrurile. Iatã câteva comentarii: „Cât de idiot poti fi sã comentezi interventia pompierilor? Stii cã în timp ce tu debitai idioteniile alea, „prostii” ãia de pompieri au evacuat tot blocul? Ce e mai important dupã pãrerea ta prima datã, sã stingi un foc care deja a ars tot ce era de ars sau sau salvezi oamenii din bloc? P. S. Mã refer strict la comentariile de pe filmare”, „Desteptul pãmântului, tu, care comentezi, se vede cã habar nu ai de nimic. Fereste-te de cel ce se crede atotstiutor!”, „Mãi, prostul pãmântului, care comentezi, întâi se pune accent pe latura umanã si apoi materialã.Tu te gândeai cum sã furi telefoanele. Aratã-ti fata sã te cunoascã tot orasul. Asa sã faci când îti va lua foc acasã. Scoti întâi televizorul si apoi copiii”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.