spot_img
26.8 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Avertisment! Deodorantele antiperspirante contin clorura de aluminiu, responsabila pentru formarea si raspandirea cancerului!

- Advertisement -

De mult timp s-a presupus ca unii compusi de aluminiu folositi in multe deodorante antiperspirante pot fi o cauza a cancerului. Dar, un nou studiu elvetian confirma ca acest lucru poate sa fie adevarat, aratand faptul ca clorura de aluminiu, un aditiv comun in deodorantul antiperspirant, care blocheaza umezeala, exercita un efect de tip estrogen, care promoveaza in mod direct cresterea si raspandirea celulelor cancerului de san.

Aceasta cercetare revolutionara, al Universitatii din Geneva, a urmarit rolul pe care il poate avea clorura de aluminiu in blocarea temporara a glandelor sudoripare din axila. Compusul toxic se depune in interiorul pielii si, in timp, se acumuleaza in tesutul mamar. Dar, clorura de aluminiu, pe termen lung, actioneaza drept “combustibil” pentru formarea tumorilor canceroase, ajutandu-le sa se formeze si sa se raspandeasca in tot corpul.

Citeste mai multe pe :  http://www.almeea.ro/avertisment-deodorantele-antiperspirante-contin-clorura-de-aluminiu-responsabila-pentru-formarea-si-raspandirea-cancerului/

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.