spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

STUDIU. Selfie-urile ne distorsionează faţa cu 30%. Ce efect are asta asupra noastră

- Advertisement -

Dacă oamenii ar fi fost creaţi pentru „a da bine într-un selfie”, atunci ar fi avut mâinile lungi de 1,5 metri! Serios. Potrivit unui studiu dat publicităţii de publicaţia de specialitate JAMA Facial Surgery, 1,5 metri este distanţa optimă pentru realizarea de portrete care să nu distorsioneze trăsăturile faciale.

Pentru că, potrivit acestui studiu, selfi-ul realizat de la o distanţă de 30 de centimetri de faţă, deseori distorsionează trăsăturile, precum o oglindă distractivă, din parcurile pentru copii. O spune chiar medicul Boris Paskhover, co-autor al studiului şi specialist în chirurgia plastică, scrie Live Science.

Medicii specializaţi în chirurgie plastică au început să fie alertaţi de numărul din ce în ce mai mare de pacienţi care vor să-şi facă operaţii estetice pentru că pur şi simplu nu dau bine în selfie-uri, potrivit Live Science.

Citeste mai mult pe :  http://miscareaderezistenta.ro/life-style/studiu-selfie-urile-ne-distorsioneaza-fata-cu-30-ce-efect-are-asta-asupra-noastra-46556.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.