IN LOVE… Iulia Clisu, o tânãrã de 21 ani, din Bârlad, i-a impresionat pe juratii de la “Chefi la cutite”. Nu cu mâncarea preparatã, ci cu fizicul ei: blondã, trasã prin inel si un decolteu adânc. Cãtãlin Scãrlãtescu s-a îndrãgostit pe loc de ea si a vrut sã o treacã în etapa urmãtoare chiar dacã nu primise decât un cutit. “Te-ai îndrãgostit, dã-te naibii… Ei, nu!? Te duci, îi duci cutitul si îi zici asa: ti-l dau doar dacã te mãriti cu mine!”, i-a spus Sorin Bontea lui Scãrlãtescu. “Te pui si în genunchi, dã-te dracu’!”, a adãugat Florin Dumitrescu. Scãrlãtescu, a renuntat, însã, la idee, sperând cã poate va reveni la urmãtoarea editie.
Cine e Iulia Clisu, ne spune chiar ea: “Sunt din Bârlad si sunt studentã în Bucuresti. Am participat la mai multe concursuri de Miss, de dans, de karaoke. Îmi place sã fiu în lumina reflectoarelor. Când sunt în fata camerelor sunt foarte relaxatã, as putea vorbi oricât. Si bine, nu mult si prost. As putea vorbi ce trebuie. Când particip la show-uri de televiziune mã regãsesc si mã simt foarte bine. Îmi place foarte mult. Concursul de Miss cred cã a fost prima mea realizare. Tin minte si acum melodia pe care am fost încoronatã. Mereu, când sunt la pãmânt, ascult acea melodie si mã pune imediat pe picioare. Am si acum acasã coroana. Am ajuns sã gãtesc din motive financiare. Colegii mei de apartament cumpãrau alimentele, iar eu le gãteam. A fost foarte bine. A fost cea mai bunã alegere pe care eu am putut sã o fac. Pot sã zic cã i-am fraierit în sensul cã nu cheltuiam niciun ban si asa am reusit sã învãt sã gãtesc”.
Cei trei ursuleti Panda, copiii pe care Iulia vrea sã-i facã cu Scãrlãtescu
Iulia a participat la “Chefi la cutite” cu un preparat special: sushi Panda. “Sunt niste bilute de orez, umplute cu somon, ton si castraveti. Sosul este pus într-un “bol” fãcut de mine din castravete. Nu am emotii si cred cã mã voi descurca, voi arãta si cum se face, poate vrea cineva sã-si facã acasã. E un sushi mai deosebit, ceva mai tropical, mai asiatic, mai diferit, ceva ce nu a fost. Nu poti sã vii la “Chefi la cutite” cu douã sarmale…”, a spus Iulia cadrul emisiunii. Juratii, însã, nu au rezonat cu opinia tinerei, amuzându-se pe seama “platingului” din farfurie. “Nu poti sã mãnânci Panda, frate, cã sunt pe cale de disparitie”, a spus Florin Dumitrescu .”Inimioara e pentru Scãrlãtescu, iar ãstia trei ursuleti Panda sunt copiii pe care vrea sã-i facã cu el. Sau sunt o familie: tata, mama si copilul. Bãi, Cãtãline, mesajul pentru tine e frumos. Dar de mâncat ceva, nu?”, a adãugat Sorin Bontea. Când au vãzut de cine era fãcut preparatul, toti cei trei chefi au exclamat “oooo”. “Ce te recomandã?”, a întrebat-o Florin Dumitrescu pe Iulia. “Faptul cã mã dedic în ceea ce gãtesc si întotdeauna fac o poveste în farfurie, nu mã gândesc doar sã fie gustoasã. În farfurie este o familie de Panda. Am ales Panda pentru cã este din Asia, este o mâncare asiaticã. Este o familie deoarece eu gãtesc pentru familie”, a rãspuns Iulia. “Adicã nu e un mesaj pentru Scãrlãtescu?”, a venit urmãtoarea întebare. Rãspunsul îndrãznet i-a uimit: “De ce vã subestimati?”. Tânãra a mai spus cã îi place sã facã sarmale si, când îi este lene, ardei umpluti, dar si cã i-ar fi plãcut sã facã parte din echipa lui Sorin Bontea pentru cã “e un spirit viu” si se muleazã mai bine pe atitudinea lui. Din pãcate, Iulia nu a primit decât un cutit, insuficient pentru a putea trece mai departe. Chef Cãtãlin Scãrlãtecu, care a sorbit-o din priviri în timpul jurizãrii, a vrut sã-i ofere cutitul care o trimitea în etapa urmãtoare. Nu a fost, însã, lãsat de colegi, care i-au recomandat “las-o sã vinã la anul, mai plantezi o sãmântã…”.