spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Bârlãdean, mort în casã de mai multe zile, scos cu pompierii! | FOTO

- Advertisement -

TRIST…Un bârlãdean de 63 de ani, P. Cucu, a fost descoperit decedat în casã de cãtre pompierii bârlãdeni, chemati de vecini, din cauza mirosului insuportabil ce venea din apartamentul bãrbatului. Acesta trãia singur, sotia sa fiind decedatã de doi ani, nu avea rude si era, din câte spun vecinii, suferind. Pentru cã nu l-au mai vãzut de câteva zile, si au simtit si mirosul de cadavru, vecinii au anuntat ieri la prânz, la 112 cazul.

„La fata locului, la intersectia strãzii Nicolae Iorga cu magazinul cunoscut ca si Ciuperca, în centrul Bârladului, s-au deplasat patru subofiteri de la Detasamentul Bârlad, cu o autoscarã, pentru deblocare persoanã care nu rãspundea la usã. Apartamentul era la etajul IV si în casã a fost gãsit un bãrbat, prãbusit, care nu dãdea semne de viatã. Cadrele medicale de pe Ambulantã l-au declarat decedat si cazul a fost predat Politiei Bârlad”, a mentionat purtãtorul de cuvânt al ISU Vaslui.

„Persoana gãsitã decedatã trãia singurã, avea 63 de ani si s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului. În cauzã s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpã”, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.