spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Biciclist la un pas de moarte din cauza neatentiei!

- Advertisement -

ACCIDENT GRAV….Un biciclist de 44 de ani din Bârlad s-a accidentat grav ieri dimineatã, fiind acrosat de un autoturism. Acesta a ajuns cu o fracturã deschisã de gambã la spitalul din Bârlad, unde a fost operat si internat la sectia Chirurgie ortopedie. Soferita de 24 de ani, care l-a accidentat pe biciclistul imprudent, care virase brusc în fata masinii, fãrã a se asigura, s-a ales cu dosar penal pentru vãtãmare din culpã!

Biciclistul se deplasa pe B-dul Republicii, dinspre Centru spre Confectii, când, la intersectia de la Cerbul de Aur a virat brusc spre dreapta, fãrã sã se asigure, fiind practic spulberat de un autoturism. Aruncat câtiva metri prin aer, biciclistul a aterizat sub o masinã de tip Taxi, care stationa în zonã. Masina care a accidentat biciclistul era condusã de o tânãrã de 24 de ani, care circula regulamentar, în acceasi directie cu biciclistul. „Mi-a apãrut brusc în fatã, n-am avut timp sã-l evit”, spunea soferita, care s-a speriat si ea de gravitatea accidentului. „Accidentul a fost anuntat la 112 în jurul orelor 11.20. Biciclistul de 44 de ani a virat vrusc, fãrã a se asigura, schimbând directia de mers, fiind acrosat de un autoturism condus regulamentar de o tânãrã de 24 de ani. Din impact a rezultat vãtãmarea biciclistului, care a fost transportat la spitalul bârlãdean cu o ambulantã. Soferita si biciclistul au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Biciclistul de 44 de ani a ajuns la Compartimentul de Primiri Urgente al spitalului bârlãdean fiind investigat si diagnosticat cu fracturã deschisã gamba dreaptã si policontuzii prin accident rutier. „Este în stare stabilã, urmând a fi dus în sala de operatie pentru închiderea focarului de fracturã”, a precizat Cristina Sârbu, directorul de îngriiri medicale al spitalului bârlãdean.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.