spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Nebunie la înmormântare: sotia si fiul, alungati si huiduiti!

- Advertisement -

MISTERELE MURGENIULUI

TELENOVELÃ…În timp ce amanta era la cãpãtâiul omului de afaceri, fosta sotie si copilul stãteau ascunsi dupã copaci si urmãreau în lacrimi cortegiul funerar.

INDIGNARE… Scene revoltãtoare s-au petrecut la înmormântarea lui Bogdan Mitrofan, tânãrul om de afaceri din Bârlad, nãscut în localitatea Lãtesti, mort la numai 26 de ani. Fosta sotie, Ana si copilul lor au fost dati afarã de la priveghi, huiduiti si fugãriti de tatãl lui Bogdan Mitrofan! Noua iubitã a lui Bogdan, care a fost cea mai bunã prietenã a sotiei acestuia, l-a „acaparat” si astfel cea care a trãit zece ani cu Bogdan si i-a dãruit un copil, a urmãrit în lacrimi, înmormântarea de departe, pititã dupã copaci sau clãdiri! Tânãrul a fost înmormântat în Sâmbãta Luminatã si sute de prieteni si rude l-au condus pe ultimul drum. Dupã înmormântare însã, prietenii lui Bogdan, indignati de scenele la care au asistat, au scos la ivealã detalii incredibile din viata tânãrului. Apropiatii au povestit motivele divortului dintre Bogdan si Ana si cine i-a provocat dureri sufletesti care l-au bãgat în mormânt de tânãr! O tragedie de nedescris, din care poate au de învãtat unii tineri.

Bogdan Mitrofan era nãscut la Murgeni, pãrintii sãi fiind, asa cum spun unii consãteni, fosti oameni de afaceri în localitatea Lãtesti, o suburbie a orasului Murgeni. Tânãrul, care avea o boalã de inimã, a fost operat pe cord deschis acum câtiva ani. A fost pentru ultima oarã în casa pãrintilor sãi, sâmbãtã, 14 aprilie, când a fost condus de o mare de oameni din Murgeni, din satele suburbii ale orasului si de zeci de prieteni din municipiul Bârlad, pe ultimul drum. Cu o searã înainte, la priveghi, sute de oameni au fost sã-si ia rãmas bun de la Bogdan. Peste 40 de masini erau la poarta casei pãrintilor sãi, unde era depus, iar în decursul serii alte zeci de masini au venit cu prietenii lui Bogdan, pentru a-si lua rãmas bun de la el. Printre cei care au fost la priveghi si la înmormântare, a fost si prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica. A fost o durere de nedescris si pietrele au plâns la înmormântarea acestui tânãr, care a iubit viata mai mult decât sãnãtatea! Având operatie pe cord deschis, cu schimbare de valvã, nu avea voie sã facã efort si el detinea la Bârlad, pe lângã o afacere cu termopane si un teren de fotbal cu gazon sintetic, închiriat de la un om de afaceri din Bârlad, unde aproape zilnic juca fotbal, desi medicii i-au recomandat sã nu facã efort. Tineretea l-a fãcut sã uite cã este bolnav si a sperat cã odatã cu reusita operatiei, inima sa va functiona normal, ca una sãnãtoasã. N-a fost asa, el a fost gãsit decedat în casã miercuri, 11 aprilie, la orele 9.30.

Cel mai greu a suportat despãrtirea copilul lui Bogdan, de care acesta era foarte atasat. La priveghi a fost un scandal incredibil, pus pe tapet de prietenii lui Bogdan, revoltati de faptul cã fosta sotie a fost datã afarã de fostul socru, în tipete si huiduieli! Cu tot cu copil!

Indignare fãrã margini din partea prietenilor lui Bogdan

Pe site-ul ziarului nostru comentariile au curs cu nemiluita. Iatã ce a scris Marius, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Bogdan. Acesta i-a acuzat pe fatã pe pãrintii lui Bogdan si pe actuala concubinã cã l-au despãrtit de iubirea vietii sale, fosta sotie si cã nu i-au respectat lui Bogdan ultima dorintã! Sã aibã la cãpãtâiul sãu pe femeia iubitã si copilul!

„Deci, oameni de afaceri? De unde atât?! Au fost poate, odatã, demult! De ce nu ziceți cã asearã (vineri – 13 aprilie – n.r.) la priveghi a fost si fosta soție, care a stat lângã el 10 ani, cu care a crescut, si pe care el încã o iubea, împreunã cu copilul lui <<pentru care îmi dau si viata>> , iar ei, pãrinții lui Bogdan, în loc sã-i lase sã-si ia rãmas bun, pentru cã asta era dorința lui <<Ana si bãiatul sã fie la capul meu dacã o sã se întâmple ceva cu mine>> , i-a huiduit, înjosit, au țipat, si au fãcut circ. De ce nu ziceti cã <<iubita>> , nu era de fapt iubitã, este fosta amantã a <<omului de afaceri>> – tatãl lui, iar apoi amanta fiului, care de fapt i-a si stricat fericirea si cãminul acestui bãiat? S-a bãgat ca o viperã în patul soțului prietenei ei, pe care pânã la urmã a reusit sã îl ia dupã multe încercãri nereușite, pentru cã iubirea acestor doi copii a fost foarte puternicã. Îi cunosc prea bine, le stiam familia, îi stiam pe amândoi si pe el si pe sotie, au fost încercați de soartã amândoi, au gresit amândoi, copii fiind, s-au iertat si au continuat sã fie împreunã, pânã când a apãrut aceastã <<iubitã>>, care, din pãcate la prima ceartã mai aprinsã l-a lãsat singur si a fugit la <<mãmica si la tãticu’>> ! Unde a fost ea în momentele lui de durere si chin? Învinuiți mama copilului lui iar ea este o sfântã? Din câte stiu, Bogdan, Dumnezeu sã-l ierte, nu simțea nimic pentru aceasta fatã <<era ca sã fie>> . Dumnezeu sã te ierte Bogdan si sã-i veghezi pe cei care te-au iubit cu adevãrat! Rãmas bun prieten drag, îmi pare rãu cã nu am fost lângã tine acum, pe ultimul tãu drum!” (Marius)

Confirmãri despre scandal…

„Mai adãugãm, pãrinții lui l-au supus la munci grele, știind de problema lui de sãnãtate, munceau cu el într-o perioadã, se trezea la 5 jumãtate, ajungea la 10 – 11 noaptea acasã, prin cãlduri toride, pe câmpuri sau prin curțile oamenilor sã le punã geamuri si uși. Ei l-au menajat în vreun fel? S-au gândit la sãnãtatea lui? Bãiatul ãsta de la 14 ani muncea cot la cot cu angajații dacã nu si mai mult câteodatã, stãtea peste program când noi plecam acasã.” ( un fost angajat, Marian)

„Sã le fie rusine! Atâta circ nu am vãzut în viata mea… Au uitat de nepotul lor si i-au dat afarã pe copil si fosta sotie, din cauza <<iubitei>> … Dumnezeu sã-l odihneascã în pace si sã le dea minte <<bunicilor>> ce si-au dat nepotul afarã de la priveghiul tatãlui!” (Mihaela)

„Asa ceva nu o sã mai ai cum sã vezi, trebuia sã plãtești bilet la circ, cã era de ãla ieftin!!” (Cineva de acolo)

Fosta sotie cu lacrimi amare, a urmãrit înmormântarea de la distantã!

Existã o vorbã din strãbuni care spune cã „Dumnezeu când vrea sã te piardã, mai întâi îti ia mintile”. Zicala se potriveste celor ce au alungat de la cãpãtâiul tânãrului Bogdan Mitrofan pe cei pe care acesta si i-a dorit alãturi când va fi sã moarã. „Da, asa a fost ne-au alungat de la priveghi si au vorbit foarte urât cu mine de fatã cu copilul nostru, al meu si al lui Bogdan. Nu ne-au primit la înmormântare, am urmãrit de la distantã, dupã niste magazii si copaci, cortegiul funerar, am mers ultimii din multime, gata oricând sã fugim ca sã nu ne alunge. Ea, cea care îi ziceti iubita lui, mi-a fost cea mai bunã prietenã… Nu mai vreau sã-mi amintesc!”, a precizat plângând, fosta sotie a lui Bogdan Mitrofan.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.