spot_img
19.5 C
Vaslui
28-sept.-2024
spot_img

Tânãr de 26 de ani, din Bârlad, gãsit mort în casã de iubita lui!

- Advertisement -

TRAGIC… Caz socant petrecut la Bârlad, un tânãr de 26 de ani a sunat pe tatãl sãu, din Murgeni, precizând cã îl doare inima si se sufocã. Pânã sã ajungã salvatorii la el, acesta s-a stins din viatã. În acest caz politistii au deschis un dosar penal solicitând necropsia pentru stabilirea cauzei decesului. Medicul legist a precizat pentru cotidianul Vremea Nouã, cã tânãrul a decedat din cauze naturale, având inima mãritã. În urma lui rãmâne un copil mic, care îsi iubea nespus tatãl si care nu întelege de ce acesta nu mai vine acasã.

O mare tragedie s-a petrecut în miercurea imediat dupã Paste, la Bârlad. Bogdan Mitrofan, un tânãr de 26 de ani, care locuia într-un bloc din Bârlad, pe strada Republicii 320, a fost gãsit de iubita sa mort în casã. Fata fusese sunatã de tatãl lui Bogdan, care este om de afaceri în orasul Murgeni, satul Lãtesti si care i-a spus sã meargã repede la Bogdan cã acesta l-a sunat si i-a spus cã îi este rãu de la inimã. Fata a ajuns la usa apartamentului dar proprietarul nu a rãspuns, asa cã a solicitat, în jurul orelor 9.30 la 112, sã vinã o ambulantã. Echipajul SAJ – substatia Bârlad s-a deplasat la fata locului odatã cu un echipaj ISU- Detasament pompieri Bârlad, cu sase subofiteri, care au pãtruns în apartament cu scara, la etajul 1, intrând în casã pe la usa de la balcon. Acolo l-au gãsit prãbusit în hol, pe Bogdan Mitrofan, care nu mai prezenta semne vitale. Cadrele medicale de pe ambulantã au încercat manevrele de resuscitare, constatând cã tânãrul suferise cu ceva timp în urmã o operatie pe cord deschis. Din nefericire, nu a mai putut fi resuscitat, fiind declarat decesul. „În cauzã s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpã, fiind solicitatã necropsia, care va stabili cu exactitate cauzele decesului”, a precizat Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Bogdan Mitrofan a iubit viata mai presus decât orice

În urma efectuãrii necropsiei, ieri dimineatã, medicul legist a constatat cã inima lui Bogdan Mitrofan era mãritã, acesta având o interventie chirurgicalã pe cord deschis în 2011, când i-a fost montatã o valvã mecanicã. „Cauza decesului este clarã, inima era mãritã si a cedat”, a precizat medicul legist. Tragedia este cu atât mai mare cu cât Bogdan Mitrofan, absolvent al Universitãtii „Dunãrea de Jos” Galati, a suferit enorm dupã despãrtirea de sotia lui, cu care avea un bãietel pe care îl iubea ca pe ochii din cap. Bogdan era si un sportiv pasionat de fotbal, iubea viata, avea multi prieteni, care acum sunt în stare de soc. Pe pagina lui de socializare curg mesajele de condoleante si rãmas bun de la prietenii lui.

„E putin spus cã ne pare rãu …. Dumnezeu sã te ierte si sã te odihnesti în pace BOGDANE, ai plecat prea de tânãr de lângã noi, ai fost o persoanã minunatã.”

„Dumnezeu sã te odihneascã în pace! Regrete eterne Bogdane, ai plecat prea devreme dintre noi!! Condoleante familiei!”

„Cum s-a întâmplat asa ceva?? Doamne nu pot sã cred, era atât de tânãr!!! Dumnezeu sã-l ierte! Odihneascã-se în pace!”

„Off colegule unde te-ai dus? Nu ai vrut sã mai stai sã îti vezi bãiatul crescând. Multã putere Anei, fratelui, pãrintilor si celor apropiati. În aceste momente nu rãmâne decât sã ne rugãm pentru sufletul lui.”

Înmormântarea va avea loc în localitatea Lãtesti, orasul Murgeni, unde locuiesc pãrintii îndurerati de pierderea unui copil care a luptat ca sã trãiascã, a tinut cu dintii de viata lui, însã a pierdut prea devreme lupta! Dumnezeu sã-l ierte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.