spot_img
22.4 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

CLUBUL ROTARY BÂRLAD, APEL LA CONSTIINTA PUBLICÃ

- Advertisement -

INITIATIVÃ… Clubul Rotary din Bârlad a demarat o strângere de fonduri prin colectã publicã, pentru ca anul acesta sã poatã achizitiona un sistem modern de încãlzire pentru Centrul de Recoltare a Sângelui din Bârlad, care se încãlzeste cu sobe de teracotã cu lemne, ca acum 100 de ani. Având în vedere cã în luna mai va avea loc si un Bal de Caritate pentru strângere de fonduri, apelul de fatã se adreseazã bârlãdenilor, atât celor rãmasi aici cât si celor plecati departe. Suma pe care trebuie sã o strângã Clubul Rotary Bârlad este de 70 000 de lei, necesarã pentru achizitionarea si montarea sistemului modern de încãlzire pe gaz metan.

Apel cãtre constiinta bârlãdenilor, oriunde s-ar afla. „Ati trecut vreodatã printr-o operatie? Cineva drag a avut la un moment dat nevoie de sânge? Ati primit sângele, nu-i asa? Vã bucurati din nou de viata dumneavoastrã si a celor dragi. Cîti dintre noi s-au gândit însã vreodatã cum ajunge acest sânge la dumneavoastrã? Cîti stiu cât de dificil e drumul sângelui de la donator la primitor? Centrul de Recoltare a Sângelui din Bârlad existã de multe zeci de ani si e singurul din judet. A avut întotdeauna o activitate remarcabilã si este în continuare extrem de solicitat. Dar activitatea acestui centru se desfãsoarã în conditii greu de imaginat pentru secolul 21. Clãdirea este veche si deterioratã iar încãlzirea se face si acum cu sobe cu lemne !!! Personalul, în mare majoritate calificat si specializat, trebuie sã reziste acestor conditii si o fac cu acea dãruire a celor realmente dedicati muncii lor. Aceleasi conditii trebuie suportate si de donatori, cei care îsi dau o parte din trupul lor, pretiosul sânge, pentru a salva zeci si sute de vieti nestiute, cu care nu se vor intersecta niciodatã. Oare chiar nu se poate face nimic pentru aceste persoane deosebite?

Clubul Rotary lanseazã chemarea cãtre toti cetãtenii Bârladului, cãtre cei care au avut nevoie de sânge si cãtre cei care ar putea într-o zi avea nevoie, de a ajuta la dotarea Centrului de Recoltare a Sângelui cu un sistem modern si eficient de încãlzire. Poate cã aceastã îmbunãtãtire va atrage si mai multi donatori, de care este atâta nevoie. Nu fiti indiferenti fatã de cei pentru care indiferenta e un cuvânt necunoscut. Dati de la voi, pentru cã într-o zi darul vostru vi se poate întoarce înmiit. Pentru banii vostri poate cã într-o zi veti primi înapoi viatã.

Clubul Rotary are deschis contul RO51 BACX 0000 0011 9399 5000 deschis la UNICREDIT BANK în care cei ce doresc pot contribui cu sume de bani la strângerea celor 70 000 de lei necesari realizãrii sistemului de încãlzire pe gaze naturale. Vã multumim!”

Rotary Club Bârlad

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.