spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Urecheatul gonea cu BMW-ul, bea whisky si transmitea live pe Facebook!! | VIDEO

- Advertisement -

RÃZBUNARE ÎN TRAFIC

VIOLENT..Interlopul a vãzut negru în fata ochilor când agentul l-a tras pe dreapta, acelasi politist care îl lãsase pe tatãl sãu fãrã permis, asa cã l-a lovit cu pumnul în fatã. Urecheatul avea o alcoolemie în sânge de 1,8 la mie.

INCREDIBIL…Rãzvan Silviu Tudorancea a sfidat orice regulã de cicrulatie si a pus în pericol (cine stie de câte ori!) participantii la trafic. Cu numai 20 de minute înainte de a fi oprit de agentul principal de circulatie Lucian Trandafir, Urecheatul transmitea live cum bea whisky, în bolidul de lux direct din sticlã în timp ce conducea. Ba chiar la un moment dat fluturã si un cutit pe care îl avea în torpedoul masinii. Procurorul de caz a precizat în referatul de propunere a emiterii mandatului de arestare preventivã, cã Rãzvan Silviu Tudorancea avea, conform analizelor de la spital, 1,8 la mie alcoolemia, adicã pe româneste era beat mort!! Acesta a primit pe 10 aprilie, în jurul orelor 23.00 sentinta: 30 de zile de arest preventiv, pentru sãvârsirea infractiunilor de ultraj, tulburarea ordinii si linistii publice si de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Întâlnirea cu agentul principal de circulatie Lucian Trandafir i-a reamintit Urecheatului cã acest politist i-a luat permisul de conducere tatãlui sãu si cum era si beat mangã, s-a nãpustit asupra agentului, scuipându-l, înjurândul si lovindul cu pumnul! Considerat pericol public si social, Rãzvan Urecheatul a primit de la judecãtorul de drepturi si libertãti 30 de zile de arest preventiv.

Ca sã stie toatã lumea, Rãzvan Silviu Tudorancea, „interlopul” care a ajuns dupã gratii pentru cã a bãtut un agent de circulatie, este asistent personal, având loc de muncã la Primãria Bârlad! Ei bine, din banii contribuabililor, Rãzvan Silviu zis Urecheatul, conducea un BMW, bea pe rupte numai whisky si sfideazã pe fatã orice regulã: de bun simt, de circulatie, de convietuire cu ceilalti cetãteni. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind cercetat pentru sãvârsirea unei infractiuni de ultraj, o infractiune de tulburarea ordinii si linistii publice si o infractiune de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului. Cu 20 de minute înainte de a fi oprit în trafic de agentul principal de politie Lucian Trandafir, pe strada Republicii, Urecheatul a transmis live pe pagina sa de socializare, cum circula el cu BMW-ul din dotare, bea whisky cu paharul si cu sticla, fluturã cutitul amenintând „dusmanii” : „mã c..c pe voi, cine-i lângã mine, este lângã mine! Sa vã iau în p…ã dusmanilor”, iar din boxele masinii manelele se auzeau la maxim! Si a circulat bând la volan din greu, fix pânã când a fost oprit de agentul de politie Lucian Trandafir, pentru control, pe Republcii – între Lidl si Confectii. Pânã acolo a fost liber sã omoare pe cine voia el, sã conducã cum voia el si sã sfideze pe oricine voia el, Tudorancea zis Urecheatul.

Urecheatul dezlãntuit pe stradã si la spital, a fost încãtusat!

Iatã ce spune procurorul de caz, în referatul cu propunerea luãrii mãsurii arestãrii preventive pentru Rãzvan Silviu Tudorancea, înaintat judecãtorului de drepturi si libertãti:

„La data de 10 aprilie, la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad a fost înregistratã plângerea formulatã de ag.pr. Trandafir Lucian din cadrul Politiei mun. Bârlad – Biroul rutier, prin care acesta sesizeazã faptul cã la data de 09 aprilie, în jurul orei 23.40, aflându-se în exercitarea atributiilor de serviciu pe str. Republicii din Bârlad, în zona Confectii Bârlad, cu ocazia opririi în trafic pentru control a autoturismului marca BMW cu nr. de înmatriculare VS – 82 – URK, numitul Tudorancea Rãzvan Silviu, conducãtorul auto, i-a adresat amenintãri cu acte de violentã, l-a lovit cu cotul drept în zona gâtului, iar în momentul imobilizãrii a opus rezistentã, rupându-i uniforma agentului de politie. Initial i-a solicitat prezentarea documentelor personale si ale autoturismului, împrejurare in care inculpatul a devenit recalcitrant si agresiv verbal, proferând amenintãri si folosind un limbaj jignitor si injurios la adresa persoanei vãtãmate. Inculpatul a scuipat-o pe persoana vãtãmatã, de mai multe ori, iar la un moment dat, astfel cum reiese din declaratia persoanei vãtãmate, inculpatul a incercat sa forteze portiera autoturismului proprietate personalã, cu scopul de a se sustrage controlului efectuat de organele de politie.

Întrucât, conform sustinerilor declarative ale persoanei vãtãmate, inculpatul emana halena alcoolicã, având în privinta sa o serie de informatii conform cãrora acesta obisnuia sã consume bãuturi alcoolice în timp ce conducea pe drumurile publice, persoana vãtãmatã i-a solicitat sã se supunã testãrii cu aparatul etilotest. În acest context, inculpatul Tudorancea Rãzvan Silviu a devenit si mai recalcitrant, a provocat scandal public, respectiv a adresat expresii si cuvinte jignitoare, amenintãri cu acte de violentã si l-a agresat fizic, aplicându-i o loviturã cu cotul între umãr si barbã, în partea stângã a gâtului, agentului de politie Trandafir Lucian Costel. Ulterior inculpatul Tudorancea a fost imobilizat, încãtusat cu respectarea prevederilor legale incidente si a fost condus la Spitalul de urgentã <<Elena Beldiman>> Bârlad pentru a-i fi prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În incinta spitalului, astfel cum rezultã din probele administrate, inculpatul Tudorancea Rãzvan Silviu a continuat sã se manifeste violent verbal la adresa agentului de politie, proferând amenintãri la adresa acestuia, prin atitudinea sa tulburând ordinea si linistea publicã atât la momentul opririi în trafic cât si în incinta unitãtii medicale. Conform buletinului de analizã toxicologicã alcoolemie emis de Laboratorul de toxicologie medico-legalã Vaslui, numitul Tudorancea a prezentat o alcoolemie de 1,80% alcool în sânge la ora 23.55 si 1,65% alcool în sânge la ora 00.05″, scrie procurorul de caz.

Pe 10 aprilie, în jurul orelor 23.00, Rãzvan Silviu Tudorancea, de 37 de ani, din Bârlad, cel care a ultragiat pe agentul de politie Lucian Trandafir, a fost dus în fata judecãtorului de drepturi si libertãti din cadrul Judecãtoriei Bârlad, cu solicitarea emiterii mandatului de arestare preventivã. Sentinta judecãtorului a fost clarã: „Admite propunerea Parchetului de pe lângã Judecãtoriei Bârlad. Dispune arestarea preventivã a inculpatului T.S.R. pe o perioadã de 30 de zile, de la data de 11.04.2018 si pânã la data de 10.05.2018 inclusiv.” Sentinta a fost deja atacatã cu apel de cãtre Rãzvan Silviu Tudorancea, astfel cã peste câteva zile Tribunalul Vaslui va trebui sã dea o solutie în acest caz.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.