spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Cu gândul la o clasare cât mai bunã în play-out

- Advertisement -

HC Vaslui – CSU Suceava, azi, ora 18:00, Sala Sporturilor

Etapa a XXVI-a a Ligii Nationale programeazã un meci foarte important pentru HC Vaslui, pe teren propriu, cu CSU Suceava. Cu o victorie obtinutã în aceastã searã, gruparea vasluianã ar începe play-out-ul de pe primul loc în clasament, ceea ce i-ar creste sansele în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Pentru oaspetii de azi, confruntarea are o importantã si mai mare. O victorie în Sala Sporturilor din Vaslui, coroboratã cu o înfrângere a celor de la Minaur Baia Mare în partida cu Poli Timisoara le-ar asigura sucevenilor prezenta în play-off.

Ultima etapã din sezonul regular va fi una decisivã pentru mai multe echipe din Liga Nationalã. Deocamdatã se stie faptul cã Steaua Bucuresti a cîstigat prima parte a competitiei, iar Dunãrea Cãlãrasi va ocupa locul 7. Sunt singurele pozitii fixe pe tabloul play-off-ului, înaintea ultimei runde. Fãrã doar si poate, Minaur Baia Mare – Politehnica Timisoara este cel mai important meci al etapei. Cu cel putin un egal în confruntarea de azi, bãimãrenii si-ar asigura prezenta în play-off-ul Ligii Nationale. La pândã stã CSU Suceava, care ar putea urca pe locul opt cu o victorie azi la Vaslui si cu o înfrângere a celor de la Minaur.

„Ne asteptãm la o atmosferã frumoasã si o salã plinã”

Sandu Mihai, conducãtorul de joc al sucevenilor si fost echipier al echipei HC Vaslui, se asteaptã la o salã plinã si la o atmosferã frumoasã în meciul din aceastã searã. „Stiu cã la Vaslui va fi o atmosferã frumoasã si sala va fi plinã, dar noi ne vom lupta pentru victorie. Nu ne-am gândit la faza cu play-off-ul, pentru noi conteazã cele trei puncte puse în joc pe moment. Oricum, orice punct scos din acest meci va valora dublu în turneul play-out” a spus jucãtorul Sucevei. Partida de azi are o importantã foarte mare si pentru HC Vaslui. Cu o victorie în fata „studentilor”, elevii lui Bozo Rudic ar începe play-out-ul de pe prima treaptã a podiumului, ceea ce înseamnã sanse mai mari în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Etapa a XXVI-a a Ligii Nationale programeazã meciurile:

CSM Fãgãras – Poli Iasi 10-0
HC Odorhei – Dinamo 0-10
Potaissa Turda – CSM Focsani
HC Vaslui – CSU Suceava
Dunãrea Cãlãrasi – CSM Bucuresti
Minaur Baia Mare – Poli Timisoara
Steaua – HC Dobrogea Sud

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.