spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Iat-o pe Maia, câștigătoarea concursului de la Vremea Nouă!

- Advertisement -

NOROCOASĂ… Fetița care s-a născut prima în județul Vaslui, în noaptea Învierii Domnului, se numește Maia și este al șaselea copil al unei familii din comuna Oșești. Mama sa, Maria, în vârstă de 40 de, s-a declarat surprinsă de faptul că un necunoscut a venit cu daruri pentru copilul său, spunând că suma de bani primită îi este de folos, mai ales că soțul nu lucrează. „Îi mulțumesc celui care a avut gândul bun, în noaptea de Înviere”, a spus mama fetiței.

Maia, fetița care s-a născut prima în județ, îndată după miezul nopții de Înviere, este cel de-al șaselea copil din familia Burlan, din comuna Osesti. Acasă, micuța mai are patru surori si un frate mult mai mare, în varstă de 22 de ani. Părinții Maria si Neculai trăgeau nădejde că vor avea încă un băiat, însă s-au bucurat, când au aflat că vor avea o fetiță. Maia este perfect sănătoasă, la fel ca și mama sa. Femeia povestește că a ajuns în noaptea de Îviere la Spital, în jur de ora 1,00 și a născut un ceas mai târziu. „Maia s-a grăbit să vină de Inviere poate și din cauza că eu am făcut mai multă treabă ca de obicei, pregătind sfintele sărbători de Paște. Înainte de Înviere m-au apucat durerile facerii și, în loc să merg la Biserică, am venit cu Ambulanța la Spital. Mulțumesc lui Dumnezeu și Domnului nostru, Isus Hristos, pentru că m-a ajutat ca la o vârstă înaintată, la 40 de ani, să o am pe această minunată fetiță. Chiar dacă ne-am fi dorit un băiat, Dumnezeu a rânduit să aducă în familie această mandrețe de fată”, a spus Maria. Ea ne-a dezvăluit și de unde vine numele de Maia. „Am o nepoțică pe nume Maria și ea nu putea să își spună numele corect, ci spune Maia. Mi-a plăcut mult și mi-am zis în gând că dacă voi avea o fată, o s-o cheme Maia”, a spus mama fetiței.

„Îi mulțumesc celui care a avut gândul bun, în noaptea de Înviere”

Maria Burlan a mulțumit vasluianului care i-a făcut acest frumos cadou de Paște fetiței sale. „Nu mă așteptam ca un necunoscut să aducă daruri fetiței mele. Pentru mine și familia mea, e un dar important, mai ales că soțul meu nu lucrează. Banii sunt bineveniți și încă o dată îi mulțumesc celui care a avut gândul bun, în noaptea de Înviere”, a fost mesajul Mariei, mama fetiței care s-a născut prima în județul Vaslui, în noaptea de Înviere.

Citiți și  http://vremeanoua.ro/concurs-oul-magic-și-ursitoarele-de-la-vremea-noua

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.