spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

ISU Vaslui, în doliu: unul dintre comandanții săi, hușeanul Eugen Galu, s-a stins din viață!

- Advertisement -

TRIST… Hușeanul Eugen Galu, colonel în rezervă și fost comandant al grupului de pompieri “Podul Înalt” Vaslui, s-a stins din viață, la vârstă de 77 de ani.

“Sfânta Sărbătoare a Învierii Domnului este un moment în care oamenii trebuie să fie alături, unii de ceilalți și, mai ales, să dăruiască celor aflați în suferință clipe de bucurie. Din păcate, după o grea o suferință, colonelul în rezervă, Galu Eugen, unul dintre comandații grupului de pompieri “Podul Înalt” al județului Vaslui, între 1980 – 1989, 1990 – 1995 și, respectiv comandant al grupului de pompieri “Delta”, al județului Tulcea (între 1989 și 1990), a pierdut lupta cu viața, trecând în lumea celor drepți, în dimineața zilei de vineri, 6 aprilie 2018, la vârsta de 77 de ani, aducând multă durere și suferință în sufletele familei, prietenilor și colegilor săi de arme. Galu Eugen s-a născut în municipiul Huși, la data de 16 aprilie 1940. Era căsătorit și avea doi copii. A urmat cursurile gimnaziale și liceale din localitatea natală, iar în perioada 1958 – 1960 a urmat cursurile {colii militare de ofițeri activi de la Oradea, arma “Pompieri”. În perioada 1960 – 1989 a îndeplinit funcțiile de comandant de pluton, locțiitor comandant de companie, ofițer instructor, iar în aprilie 1995, după 35 de ani de carieră în arma “Pompieri” a fost trecut în rezervă cu drept de pensie”, au transmis reprezentații ISU Vaslui.

“A fost un om bun, gata oricând să ajute pe oricine”

“A fost un camarad de încredere, foarte bun profesionist, care s-a evidențiat în activitatea sa ca pompier, a dovedit competență, corectitudine, principialitate și disciplină. Trecerea în neființă lasă un gol imens în sufletele noastre, dar rămânând în inimile și imaginea unității. Fie ca imaginea lui să rămână veșnic în memoria noastră, așa cum a fost cât a trăit: un om bun, generos, vesel, optimist, sufletist, gata oricând să ajute pe oricine. Acum când colonelul în rezervă, Galu Eugen, a trecut în eternitate și este condus pe ultimul drum de familia îndoliată, de rude, colegi, prieteni, aducem cu toții un pios omagiu și o lacrimă pe mormântul său. Îi promitem că nu îl vom uita niciodată, păstrându-i neștearsă amintirea, ne luăm adio, spunându-i din inimă creștinescul “Dumnezeu să te odihnească în pace!”. Luni, 9 aprilie 2018, în jurul orelor 9,00, va fi condus pe ultimul drum de către familie, prieteni și camarazii săi de armă. Cei ce doresc să își ia adio, trupul neînsuflețit este depus la Centrul Divinei Îndurări, pe strada I. L. Caragiale, din municipiul Huși, urmând ca slujba religioasă de înmormântare să aibă loc în cimitirul catolic din municipiul Huși”, a fost mesajul transmis de camarazii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.