spot_img
18.1 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

O bârlãdeancã a crezut cã are „iUmor”, dansând la barã! | VIDEO

- Advertisement -

DANS LASCIV LA BARÃ

CU DESCHIDERE…Mirela si-a petrecut copilãria în Bârlad, a fãcut teatru, sport si nu are deloc inhibitii. A participat si s-a calificat în finala acestui sezon de la iUmor.

SUCCES LA BARÃ… Mirela Buhus, care a absolvit liceul la Bârlad, având pãrintii si fratele în acest oras, a reusit sã obtinã voturile telespectatorilor în cea de-a cincea editie „iUmor” din acest sezon si va merge în finalã alãturi de Dan Cârstea, Andrei Cojocaru, Cãtã Dum si Dan Tutu. Nãscutã în Brasov, din pãrinti bârlãdeni, Mirela si-a petrecut copilãria în Bârlad, a urmat apoi o carierã în teatru, s-a cãsãtorit, face mult sport si nu are absolut deloc inhibitii, ignorând falsele pudori ale oamenilor care o urmãresc. Va fi în finala acestui sezon de la iUmor, pe care sperã cã o va si câstiga. „Sunt bucuroasã cã, desi Cheloo mi-a dat un <<Nu>>, m-au votat cei care m-au urmãrit. Voi pregãti un numãr spectaculos, pentru finalã, mai ales cã am alãturi un super sot, si el actor, dar se ocupã mai mult cu regia artisticã”, a spus Mirela Buhus, bârlãdeanca ce si-a propus sã ia marele premiu la iUmor, dar mai ales sã facã o carierã din dansul la barã, sport deja recunoscut la nivel mondial, îmbinat de ea si cu umorul de bunã calitate, care asigurã succesul unui spectacol. Un mic secret: Mirela Buhus a jucat în „Las Fierbinti”, în acest sezon, aparând în episodul 18.

Mirela Buhus a venit la „iUmor” cu o surprizã pregãtitã pentru jurati si, mai ales, pentru Cheloo, de care a mãrturisit cã se simte atrasã. „A durat cinci sezoane, dar am apãrut, m-am pregãtit, pentru Cheloo nu poti sã vii oricum”. Iar surpriza a fost cu adevãrat de proportii: din vârful unei bare, în mijlocul scenei, Mirela a început un monolog surprinzãtor. „E spumoasã, m-am gândit cã începe un numãr de stand-up”, a mãrturisit Delia. Numãrul a continuat însã cu un dans la barã care i-a uimit pe toti cei prezenti, iar Mirela a încercat chiar sã îi atragã în jocul ei si pe Delia, Cheloo si Mihai Bendeac. Pânã la final, chiar a reusit sã le dea o lectie de dans la barã Deliei si lui Mihai. „Eu fac dans la barã sportiv, o sã vã invit pe rând sã vã arãt câte o miscare. Mihai, pentru tine am pregãtit o miscare specialã, se numeste <Superman>”, l-a încurajat Mirela pe jurat. Din pãcate, lui Bendeac miscarea i-a reusit doar pe jumãtate si a fost apoi supãrat cã a primit un exercitiu mai greu decât al Deliei. „Ca sã te descurci bine la bara aceea, trebuie sã ai muschi buni pe brate”, a mãrturisit Delia. Când a venit timpul votului, juratii au cântãrit starea pe care Mirela le-a transmis-o. „Si-a asumat perfect numãrul ei, dacã nu ar fi fãcut asta ar fi fost penibil, grotesc!”, a declarat Mihai Bendeac, iar numãrul a primit douã dintre voturile juratilor Bendeac si Delia), dar si pe cele ale telespectatorilor, astfel cã Mirela va merge în finala din acest sezon.

Cine este Mirela Buhus si legãtura ei cu Bârladul!

Mirela Elena Buhus ne-a acordat câteva minuite din timpul ei, fiind ocupatã cu … urcatul pe munte, unul din sporturile pe care le practicã.

„Bunã ziua bârlãdeni!! Eu sunt nãscutã în Brasov, în 1986, dar am copilãrit la Bârlad, unde sunt si acum pãrintii mei si fratele. Tot la Bârlad am absolvit Liceul Teoretic <<Mihai Eminescu>>, promotia 2005, având dirigintã pe doamna profesoarã de limba românã Aurica Vrabie. Am urmat apoi o carierã în teatru, am absolvit UATC Bucuresti, am avut multe roluri la TV („Las Fierbinti”, „În al 9-lea cer”), am jucat în filme, în piese de teatru – cea mai dragã piesã a mea fiind Mireasã pe Internet, jucatã la teatrele nationale independente, unde am spectacole . De un an de zile fac si dans la barã, profesionist. De altfel, arta este pasiunea mea, dar am si un job, la o corporatie în Bucuresti, unde sunt translator pentru partenerii strãini, vorbind fluent engleza, franceza si italiana. Pentru cã am ajuns în finala de la iUmor, le multumesc celor care m-au votat si au înteles cã simtul umorului este necesar, cã nuditatea si vulgul în limite normale pot sã binedispunã”, a precizat Mirela Buhus.

Mirela Rimela Buhusi si blogul personal

„În primul rând vreau sã îi multumesc lui Dumnezeu (nu aruncati cu moaste în mine, am dreptul sã cred, si sã stiti cã Dumnezeul ãla în care ziceti cã nu credeti, crede El în voi. Deci, îti multumesc Doamne pentru cã mi-ai dat sãnãtatea si spiritul necesar sã fac tot ce mi-am propus. Si îmi pare rãu dacã uneori nu îti înteleg cãile, nu le înteleg si pace. Ah, da, si dacã tot sunt la Tine, sã stii cã îmi doresc pace, îmi doresc pace pentru lumea asta nebunã dar, cum sunt ferm convinsã cã pacea vine din noi spre lume si nu invers, dã-ne nouã pacea, ca noi la rândul nostru, sã fim stâlpi de luminã; Si pentru cã este discipolul lui Dumnezeu, vreau sã îi multumesc si prietenului meu preot sau preotului meu – prieten, Padre Lucian, care este un înger cu chip de om si o oazã de întelepciune. Si-apoi, vorba lui: dacã pânã si lui Isus i-a fost fricã pe cruce, nouã, ca simpli muritori, de ce nu ne-ar fi fricã??? E normal sã ne fie fricã, dar sã nu ne lãsãm paralizati de ea!

În al doilea rând, îi multumesc sotului meu, care numai sot nu este! Ce sot normal la cap ar accepta ca sotia lui sã stea plecatã câte 12-14 ore pe zi, sã nu facã de mâncare, sã nu spele, sã nu calce si sã mai si danseze la barã si sã aibã prieteni bãrbati? Va zic eu, numai un Prieten adevãrat ti-ar da o asemenea libertate. Si pentru asta îti multumesc nespus, Pantera! Esti cel mai Om pe care îl cunosc si cel mai bãrbat!

În al treilea rând (oricum la un moment dat n-o sã mai conteze rândul) vreau sã le multumesc parintilor cã, desi sunt oameni simpli, învãtati cu greul din comunism, m-au crescut sã tin capul drept si sã sper la mai bine. Vã multumesc dragilor, cã voi, desi n-ati avut cursuri de parenting si n-ati stiut tot timpul cum sã vã comportati cu un copil nãstrusnic ca mine, v-ati sacrificat ca nouã sã ne fie mai bine. Dar as vrea sã încetati cu sacrificatul si sã mai trãiti un pic si pentru voi!”, scrie pe blogul personal Mirela Rimela Buhus, cea mai îndrãzneatã si mai neinhibatã bârlãdeancã pe care o cunosc! Mult succes în finala de la iUmor! .

BLOG: http://mirelabuhus.blogspot.ro/

PROFIL MIRELA BUHUS:

https://www.e-talenta.eu/members/profile/mirela-buhus

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.