spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Cercetătorii gălăţeni au creat parizerul cu cătină

- Advertisement -

Cercetătorii gălăţeni au obţinut medalia de aur la concursul internaţional Pro Invent 2018 de la Cluj Napoca şi încă alte două distincţii importante. Aceştia au creat parizerul din porc cu şrot de cătină. Are gust de carne, miros ca de parizer, dar are culoarea spre galben în loc de obişnuitul roz. Este parizerul din carne de porc cu şrot de cătină care a adus premiul de excelenţă şi medalia de aur a concursului Pro Invent Cluj, cercetătorilor gălăţeni de la Facultatea de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor. „Mirosul asemănător. Miroase a carne. Da. Miros diferit faţă de un parizer, dar foarte puţin. Are gust de carne, asta este important”, spuneau elevii şi studenţii invitaţi la degustare.

http://www.monitoruldegalati.ro/stirea-zilei/cercetatorii-galateni-au-creat-parizerul-cu-catina.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.