spot_img
19.4 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Doi vasluieni, convocati la nationala de handbal

- Advertisement -

În vizorul selectionerului Xavi Pascual

Clubul de handbal HC Vaslui a primit telegramele de convocare pentru doi handbalisti, Adrian Tenghea si Nicolae Ungureanu, ambii urmând sã facã parte din lotul cu care reprezentativa României va efectua un stagiu de pregãtire la Cluj Napoca, la începutul lunii viitoare.

Echipa nationalã de seniori a României se va reuni pe data de 1 aprilie, la Cluj Napoca, pentru un stagiu de pregãtire de cinci zile. Xavi Pascual a convocat în total 40 de sportivi, pe care i-a împãrtit în douã loturi, A si B. Printre handbalistii chemati la prima reprezentativã se numãrã si doi vasluieni. Este vorba despre portarul Adrian Tenghea, care va face parte din lotul A, si de interul Nicolae Ungureanu, care se va alãtura echipei B.

Meci greu, cu liderul clasamentului

Pânã la pauza cauzatã de stagiul de pregãtire al echipei nationale, HC Vaslui va disputa douã meciuri în cadrul Ligii Nationale. Primul dintre ele se va juca joi, în deplasare, pe terenul Stelei. Partida se anuntã deosebit de dificilã pentru gruparea antrenatã de Bozo Rudic. Dupã 23 de etape, „ros-albastrii” ocupã primul loc în clasamentul Ligii, cu 52 de puncte la activ. Meciul dintre HC Vaslui si Steaua Bucuresti va începe joi, la ora 18:00 si va fi transmis pe Telekomsport si Digisport.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.