spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Directorul Fabricii de Rulmenti Bârlad, Valicã Popa, a ajuns acasã în sicriu!

- Advertisement -

TRAGEDIE Salariatii Societãtii de Rulmenti Bârlad care apartine de grupul turcesc URB, îsi vor conduce marti, 13 martie, pe ultimul drum, pe directorul de fabricã, Valicã Popa. Acesta a decedat pe 28 februarie, la numai 52 de ani, în India. S-a reusit repatrierea acestuia, dupã efectuarea necropsiei de cãtre medicii legisti din India. Cauza decesului fulgerãtor al directorului Valicã Popa este stabilitã preliminar: accident vascular si stop cardiorespirator. Dar rezultatele definitive vor fi date dupã efectuarea analizelor histologice, care vor fi gata peste o lunã de zile.

Inginerul Valicã Popa, directorul de fabricã al SC Rulmenti SA Bârlad, se afla în India într-o delegatie, la fabrica de rulmenti apartinând Grupului turcesc URB, proaspãt datã în folosintã. Valicã Popa (Vali) era un profesionist foarte apreciat de turcii care au preluat fabricarea rulmentilor de la Bârlad si de aceea l-au pus sã conducã aceastã fabricã si, datoritã priceperii sale, l-au trimis si la fabrica cea nouã din India pentru a împãrtãsi celor de acolo din experienta sa. Numai cã, pe 28 februarie, inginerul Vali Popa s-a simtit rãu, în hotelul unde era cazat, a ajuns la spital dar acolo a decedat. Surse din rândul conducerii SC Rulmenti SA Bârlad ne-au precizat cã medicii legisti din India i-au fãcut necropsia si au stabilit, preliminar, cã decesul directorului Popa ar fi survenit în urma unui accident vascular masiv si a unui stop cardiorespirator iresuscitabil. Vali Popa a lãsat aici la Bârlad o familie îndoliatã, pe sotia Adina Popa, inginer si ea la SC Rulmenti SA Bârlad, si pe fetita lor studentã. S-au fãcut demersuri prin ambasada Indiei la Bucuresti, privind repatrierea corpului inginerului director de fabricã, iar sâmbãtã, pe 10 martie seara, corpul neînsufletit al inginerului Vali Popa a ajuns la Bârlad, fiind depus la Capela Cimitirului „Eternitatea” din Bârlad. Înmormântarea va avea loc cel mai probabil marti, 13 martie, orele 12.00.

Valicã Popa este buzoian la origine si a venit prin repartitie la Fabrica de Rulmenti imediat dupã absolvirea facultãtii. Profesional a fost foarte apreciat de toti cei cu care a lucrat si care acum sunt afectati de disparitia fulgerãtoare si inexplicabilã a lui. Dumnezeu sã-l ierte!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.