spot_img
18.7 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Sporting Juniorul Vaslui, victorioasă la Piatra-Neamț

- Advertisement -

SUCCES… Inceput perfect de sezon pentru juniorii vasluieni. Sporting Juniorul Vaslui (U17) a învins LPS Piatra-Neamț (1-0) și s-a apropiat la două puncte de ocupanta primului loc.

MAI BUNI… Sporting Juniorul Vaslui, victorie la limită în primul meci oficial din 2018. Juniorii U17, pregătiți de Cornel Cracea și Costel Solomon, s-au impus cu 1-0 în deplasarea de la LPS Piatra-Neamț, într-un meci contând pentru etapa a VIII-a a Ligii Elitelor – U17. Singurul gol al partidei a fost marcat de Auraș June, în prima repriză.

Juniorii U17 de la Sporting Juniorul Vaslui au câștigat partida restantă cu LPS Piatra-Neamț (1-0) și s-au apropiat la două puncte de liderul clasamentului în Seria de Est a Ligii Elitelor U17, Viitorul Constanța. Meciul a început în nota de dominare a echipei vasluiene care a pus imediat stăpânire pe joc. “Galben-verzii” au controlat jocul cap-coadă și au ratat cât pentru trei meciuri. Singurul gol al partidei a fost reușit de Auraș June, în minutul 23, după o centrare a fundașului Stefan Stefanovici. In ciuda scorului strâns, diferența de valoare dintre cele două formații este una mare. Nemțenii au fost periculoși doar la fazele fixe, având o singură ocazie mare prin care puteau restabili egalitatea. Iată primul “11” trimis în teren de antrenorul Cornel Cracea: Ailenei – Stefanovici, Grigore, Chiorean, Codreanu – Baciu, Pipos, D. Andrei, June, Ciobotaru – Cracea. In urma acestui rezultat, Vasluiul acumulează 20 de puncte și rămâne pe locul doi în clasament. In runda următoare, “galben-verzii” joacă, la Vaslui, cu Dunărea Călărași, în ultima etapă a turului.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.