spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Iulian Tătaru a fost condus pe ultimul său drum(FOTO.VIDEO)

- Advertisement -

REGRETE…Sute de prieteni, colegi și membri de familie au făcut parte din cortegiul funerar al lui Iulian Tătaru. Cu durere în suflet și lacrimi în ochi, aceștia au fost alături de el pentru ultima dată înainte ca trupul său să fie înmormântat la Cimitirul “Eternitatea”. Iubit de toți, în special de familie și logodnica sa, acesta a lăsat în urmă nu doar regrete și un gol ce nu va putea fi umplut, ci și amintiri frumoase și prietenii puternice, care ar fi continuat zeci de ani, dacă soarta nu l-ar fi luat mult prea devreme de lângă cei dragi.

La doar 31 de ani, Iulian Tătaru avea toată viața înainte. Avea alături de el o logodnică frumoasă, cu care urma să se căsătorească, o familie iubitoare, prieteni de nădejde și o carieră mult visată. Cu toate astea, Dumnezeu a decis că timpul său pe acest pământ s-a scurs și l-a luat în cer alături de El. Un atac de cord l-a făcut să piardă controlul autoturismului pe care îl conducea, curmându-i viața. Astăzi, peste 300 de persoane au fost alături de Iulian pe ultimul lui drum. Familie, prieteni, colegi , cu toții au stat la căpătâiul său în această zi tristă. Adunați încă de la primele ore ale dimineții, la Biserică “Sf. Petru și Păvel”, aceștia au spus o rugăciune pentru sufletul său, au vărsat o lacrimă sau și-au adus aminte de momentele frumoase petrecute alături de el.

În sufletul meu vei trăi mereu! Te iubesc mult ! – Andreea”


Iulian nu va fi uitat niciodată, acest lucru este clar. Sute de oameni s-au adunat  la înmormântare, cu toții au avut parte de momente frumoase alături de el. Cu toate astea, mulți nici acum nu vor sa creadă că nu mai este printre ei, iar alții spun că moartea lui i-a șocat profund. Cei mai afectați de pierderea tânărului au fost părinții și logodnica sa. Lacrimile lor de durere au îndurerat și pe cei care treceau pe lângă cortegiul funerar. Prietenii și colegii tânărului au ținut să arate că nu îl vor uita. Mulți dintre ei aveau ecusoane cu fotografia tânărului și mesajul “Te vom iubi mereu”, iar la ieșirea din Biserică, mai mulți tineri țineau un banner  mare pe care scria “Rămas bun prieten drag”. Cel mai dureros ultim mesaj  a fost lăsat de logodnica tânărului. Pe o coroană plină de trandafiri, aceasta a scris:”În sufletul meu vei trăi mereu! Te iubesc mult !– Andreea”. Acum Iulian Tătaru se va odihni în cimitirul “Eternitatea”, iar amintirea sa va rămâne mereu vie. (Andrei Manolachi)

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.