spot_img
24.1 C
Vaslui
28-iun.-2024
spot_img

Mãrtisorul perfect la început de primãvarã | FOTO

- Advertisement -

HC Vaslui – CSM Fãgãras 26-24 (15-13)

VICTORIE…Echipa vasluianã de handbal a învins joi, pe teren propriu, formatia CSM Fãgãras, cu scorul de 26-24, într-un meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii Nationale. În urma acestui rezultat, elevii lui Bozo Rudic au urcat pe locul 10 în clasament, depãsind-o, cel putin pentru o zi, pe CSU Suceava.

Primul succes oficial din 2018 s-a conturat greu pentru HC Vaslui. Gazdele au început mai bine partida cu CSM Fãgãras si au punctat primele pe tabela de marcaj, prin Claudiu Dediu, în minutul 1. Tot interul, reprofilat extremã stânga, a înscris si de la 7 metri, în minutul 4, ducând scorul la 2-1. Oaspetii si-au arãtat pentru prima datã coltii în minutul 8, când au preluat conducerea, 3-4. Entuziasmul în tabãra formatiei brasovene a fost însã de scurtã duratã pentru cã Ungureanu, Campar si Gabi Bujor au readus Vasluiul în avantaj în minutul 13, scor 7-5. Diferenta de douã goluri s-a mentinut pânã în minutul 24, când Silvian Amihãesi, a dus ecartul la trei goluri, scor 12-9. În minutul 28, Fãgãrasul a dat emotii pentru a doua oarã publicului spectator, când a egalat scorul la 12, însã vasluienii au gestionat foarte bine finalul de reprizã prin Tiberius Moldovanu si Nicolae Ungureanu, care au bãgat echipa la vestiare, cu douã goluri avans, scor 15-13. Startul reprizei a doua i-a avut în prim-plan tot pe elevii lui Bozo Rudic, care pânã în minutul 34, au dus diferenta la patru goluri, scor 17-13. Fãgãrasul a mai avut o ultimã tresãrire de orgoliu în minutul 37, când s-a apropiat la un gol de HC Vaslui, scor 18-17. Ultimele 20 de minute i-au apartinut portarului Adrian Tenghea, care a fãcut minuni în poarta Vasluiului, ajutând echipa gazdã sã se desprindã, de data asta decisiv, pe tabela de marcaj. Cea mai mare diferentã de scor a fost consemnatã în minutul 46, când HC Vaslui a condus cu 24-18. În ultimele 10 minute, s-au mai înscris 8 goluri, dintre care 6 de cãtre echipa brasoveanã, ceea ce a fãcut ca partida sã se termine cu scorul de 26-24.

Si-a revenit golgheterul

Pentru prima datã în aceastã parte a doua a campionatului, Gabriel Bujor a reusit sã-si facã norma de goluri, extrema dreaptã fiind principalul marcator al Vasluiului în partida de asearã. Acesta a înscris 9 goluri, fiind urmat de Nicolae Ungureanu cu 4 goluri, Campar 3 goluri, Moldovanu 3 goluri, Dediu 3 goluri, Mihai Bujor 2 goluri, Amihãesi 1 gol si Anton 1 gol. În urma acestui rezultat, HC Vaslui a urcat pe locul 10 în clasamentul Ligii Nationale, având un total de 19 puncte, cu douã mai multe decât CSU Suceava.

Au împãrtit mãrtisoare doamnelor si domnisoarelor din salã

Meciul de ieri a început dupã ce jucãtorii ambelor echipe au oferit flori si mãrtisoare reprezentatelor sexului frumos, prezente în Sala Polivalentã. Sportivii au fost „sanctionati” de publicul spectator cu aplauze, ca semn de apreciere pentru gestul frumos pe care l-au fãcut.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.