spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Distractie, muzicã si urlete în parcarea de la Moara Grecilor

- Advertisement -

DISTRACTIE… Tinerii care se adunau, searã de searã, în parcarea din fata Spitalului Judetean, si-au schimbat cuibusorul de nebunii. S-au mutat în Parcarea de la intrarea în Moara Grecilor si continuã sã-si facã de cap. „O mare de masini, muzicã si urlete. Cam asa e în fiecare searã. Politia îi admirã”, spune vasluianul care ne-a trimis aceste fotografii. Situatia a ajuns si la urechiile Politiei Locale, care a anuntat cã va lua mãsuri. „Monitorizãm zona si urmeazã sã desfãsurãm o actiune, împreunã cu Politia Rutierã, pentru a stabili cu exactitate dacã ceea ce se întâmplã acolo contravine legii”, ne-a declarat seful Politiei Locale, Sorin Catanã.

Singura parte pozitivã a mutãrii „parcului de distractii” e cã s-a linistit parcarea de la spital, cea care, de-a lungul timpului, a gãzduit numeroase scandaluri si bãtãi. În fiecare searã, tinerii veniti din comunele de pe lângã Vaslui se adunau acolo, beau alcool, mâncau seminte si lãsau mizeria în urma lor. Ba mai mult, încurcau circulatia, pentru cã îsi lãsau mereu masinile parcate în statia de autobuz, iar soferii mijoacelor de transport în comun trebuiau sã opreascã în mijlocul strãzii.

„Politia Localã nu a primit nicio sesizare”

Chiar dacã locul s-a schimbat, nãravurile sunt aceleasi. Potrivit celor care locuiesc în zonã, tinerii ce se adunã aici fac gãlãgie, dau muzica tare si mãnâncã seminte. „Noi monitorizãm zona, însã, pânã acum, Politia Localã nu a primit nicio sesizare cu privire la acest fapt. Prin urmare, facem apel cãtre cetãteni ca atunci când vãd astfel de activitãti sau poate chiar mai grave sã anunte politia, pentru a putea lua mãsuri imediat. Trebuie sã aibã încredere cã suntem operativi si actionãm pentru pãstrarea linistii si ordinii publice. Politia Localã are o singurã patrulã în oras, seara, si e concentratã mai mult pe zona Industrialã. O vom dirija cãtre Moara Grecilor pentru a monitoriza mai îndeaproape zona si a lua mãsurile ce se impun. De asemenea, în acest sens, vom desfãsura si o actiune, împreunã cu Politia Rutierã. Dacã doar stau în parcare, fãrã a face gãlãgie si mizerie, nu avem ce le face, însã dacã perturbã linistea si ordinea publicã, vor fi sanctionati”, ne-a declarat seful Politiei Locale, Sorin Catanã.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.