spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Prietenii fratilor Sãndulache îi amenintã pe jurnalisti: „sã-ti f** copiii, mama si nevasta” (facsimil)

- Advertisement -

AMENINTÃRI… Cristian Alin Sãndulache, unul dintre cei doi frati bârlãdeni, acuzati de prostitutie si trafic de carne vie în Spania, a reactionat pe pagina sa de Facebook vizavi de articolele din presa româneascã despre el si fratele sãu. Acesta a publicat o capturã dintr-o conversatie pe pagina de Facebook Kanal D, atentie – din Turcia (nu România), în care apare o fotografie cu o femeie si urmãtorul mesaj: „femeia care zice cã a fost violatã de fratii Sãndulache creste marijuana si este cercetatã pentru prostitutie si trafic de persoane. Procurorii îi cer 95 ani de închisoare”. Mesajul apartine acestuia si pare sã fie un rãspuns, nu stim exact la ce. Alãturi de capturã, Cristian a mai scris, agramat si fãrã punct sau virgulã: „Mincinosi de la canal d si antena1 verificati înainte sã inculpati lumea asta este o denuntie falsã din partea acestei fete am câstigat procesul cu ea, niste judecãtori au decis cã minte si voi mã inculpati…”. Apoi, într-un comentariu, a adãugat: „Dati share vã rog sã numai vb aiurea lumea dacã vreti vã pun poza cu sentinta unde am fost achitat de tribunalul Oviedo din Asturias”.

Ca reactie la aceastã postare, prietenii celor doi frati au sãrit sã-i apere si sã-i ameninte pe jurnalisti. Iatã câteva dintre comentarii: „Nu îti mai bate capu’ cu zdrente, care nu au ce face decât sã îti scoatã vorbe de doi lei. Vezi-ti de familia ta si de copil, frate! Lasã lumea sã vorbeascã, cã vorbeste invidia din ei. Te pupã fratele tãu!”, „Doamne fereste, jeguri de oameni!”, „Nu ar trebui sã îti bati capul cu asemenea specimene. Acordând prea multã atentie unora din respect si bun-simt, li se urcã la cap”, „Aline, sã le dai la m**e la cei care vorbesc de tine. Sunt niste javre de oameni, care nu are ce face”, „Bããã, ãstia de la canal D, vrei audientã pe p**a la lume? Persoana aceea care a scris acest articol sã-i f** copiii, mama si nevasta prin c** cu bile. Mincinosi, gunoaie. Bãietii au câstigat procesul, cã era un denunt fals, de o c**ã influentatã de niste crasi mici”, „Sã vã f** pe toti de la canal d, cã vorbiti aiurea de lume, panaramele dracu’. Voi, la puscãrie cu canalu d al vostru”. Mai inteligent, un prieten îl sfãtuieste sã facã o plângere împotriva jurnalistilor care i-au denigrat: „Poti face o plângere împotriva lor, pânã la urmã, va „pãteazã ” reputatia si fac discriminãri grave, nu pune pe oricine pe post, dar îsi aleg oamenii”.

Fratii Sãndulache îsi racolau victimele folosind metoda „lover boy”

Cei doi frati Sãndulache sunt implicati într-un amplu dosar în care sunt acuzati de trafic de carne vie, prostitutie fortatã si spãlare de bani. Acestia au format un grup criminal organizat care, folosind metoda „lover boy”, atrãgeau femeile de care pretindeau cã s-au îndrãgostit si cu care începeau o relatie în România. Cunoscându-le situatia economicã precarã, le aduceau în Spania, sub pretextul obtinerii unui loc de muncã bine plãtit si a unei vieti mai bune. Odatã ajunse aici, prin violentã fizicã si psihologicã, le obligau sã practice prostitutia sau activitãti de hostess în diferite locatii. Potrivit Gazetei de Spania, totul a iesit la ivealã dupã ce Politia Nationalã a primit o sesizare anonimã cu privire la câteva fete de nationalitate românã, angajate ale clubului de noapte Delfo’s din Asturias, care erau obligate sã plãteascã o asa-zisã taxã de protectie unui grup de români (n.r. este vorba de fratii Sãndulache). Aceeasi sursã a explicat si modul în care membrii grupului actionau: „patru dintre ei erau „captatori” ai fetelor pe care le aduceau în Spania, de regulã cu avionul spre Madrid, iar de acolo erau transferate la Oviedo pentru a locui în apartamente închiriate de un alt inculpat. Odatã ajunse la Oviedo, fetelor le erau luate documentele si telefoanele mobile si li se aducea la cunostintã cã trebuie sã plãteascã pretul biletului, fortîndu-le sã practice prostitutia. Ziua de lucru a fetelor începea la ora 17:30 si se termina de obicei în jurul orelor de 5:00 sau 6:00 dimineata, în fiecare zi. De asemenea, le era impus si tariful pe care trebuia sã-l perceapã pentru fiecare dintre serviciile sexuale, între 45 si 60 de euro sau mai mult, dacã este posibil. În primele luni toate beneficiile obtinute din aceastã activitate erau luate de cei doi frati, femeile neprimind nimic, sub pretextul cã trebuie sã plãteascã pentru biletul de cãlãtorie. Ulterior, la sfârsitul sãptãmânii, proxenetii le lãsau câte 200 sau 300 de euro pentru nevoile de bazã. Din acei bani, fiecare dintre ele trebuia sã-si achite cota la chiria apartamentului în care locuiau, alimentele dar si restul cheltuielilor. În interiorul clubului, atunci când nu lucrau, fetele erau supravegheate de alte douã femei (angajate si ele), care îi informau prin intermediul mesajelor SMS pe cei doi capi ai retelei de proxeneti, despre toate activitãtile desfãsurate pe parcursul zilei. Ele erau responsabile si pentru colectarea sumei obtinute de la fiecare dintre fete”.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.