spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Vasluienii sunt invitati la cel mai mare Târg de Nunti din Moldova

- Advertisement -

INVITATIE… Vasluieni, a mai rãmas doar o zi pânã la Târgul de Nunti Ghid Mariaj, evenimentul unde gãsiti tot ce aveti nevoie pentru ziua cea mare. Nu-l ratati, cãci se anuntã numeroase reduceri si oferte care mai de care mai atractive. În plus, veti avea parte si de consiliere în organizarea nuntii, astfel încât sã faceti cele mai bune alegeri. Prin urmare, nu vã programati nimic altceva în acest sfârsit de sãptãmânã – 9 – 11 februarie, pentru cã va avea loc cea de-a 10-a editie a Târgului de Nunti Ghid Mariaj. Evenimentul se va desfãsura la Sala Polivalentã din Iasi în intervalul orar 10:00-19:00 (vineri si sâmbãtã), respectiv 10:00-16:00 (duminicã). Intrarea se face pe baza unui bilet în valoare de 10 lei.

Târgul de Nunti Ghid Mariaj va aduce în fata publicului un numãr record de oferte speciale pentru miri, într-un spatiu expozitional impresionant. Zeci de firme din domeniul organizãrii de evenimente îsi vor prezenta ofertele cu discount-uri semnificative atât la produsele cât si la serviciile necesare pentru organizarea unei nunti. Si în 2018 rochia de mireasã se anuntã vedeta târgului de nunti Ghid Mariaj. Lejerã, de bal, printesã, stil sirenã, linie A, talie empire sau stil grecesc – câte preferinte, atâtea tipuri de rochii de mireasã! Viitoarele mirese vor putea alege de la 50 de branduri, cele mai noi modele de pe piatã, sfãtuite de specialistii invitati la târg. Oferta va fi cu atât mai atractivã cu cât printre firmele participante se vor numãra si branduri internationale de renume.

“Da, e Ghid Mariaj de 10”

“Fiind unul dintre cele mai populare evenimente de profil din tarã, ne propunem ca si la aceastã nouã editie sã ne depãsim propriul record ca numãr de vizitatori, dar si de firme participante. Aniversãm împreunã 10 ani de succes, într-un spatiu expozitional impresionant. Îi asteptãm pe vizitatori cu mii de rochii de mireasã de la peste 50 de branduri, costume de ceremonie, inele si verighete pentru toate bugetele, cele mai frumoase locatii de evenimente si sute de idei pentru decorul de nuntã, în ton cu noile tendinte. Nu am uitat nici de serviciile foto-video, invitatii, tortul de nuntã si candy bar, muzicã, accesorii si multe altele. În plus, vor beneficia si de consiliere gratuitã de la cei mai buni specialisti în domeniu si vor avea nenumãrate surse de inspiratie pentru o nuntã asa cum o viseazã. Prin urmare, pot sã-si punã la punct toatã nunta într-o singurã zi! Da, e Ghid Mariaj de 10!”, anuntã organizatorii.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.