spot_img
19.7 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Ne-am înecat la mal

- Advertisement -

Politehnica Iasi – HC Vaslui 30-30 (13-15)

PÃCAT… HC Vaslui a ratat sansa de a urca un loc în clasamentul Ligii Nationale, dupã ce ieri a scos doar o remizã pe terenul „lanternei rosii”, Politehnica Iasi. Elevii lui Bozo Rudic au condus 59 de minute, însã în ultimele zece secunde au fãcut o gresealã de curtea scolii, care le-a permis gazdelor sã egaleze din loviturã de la 7 m. Egalul de asearã e cu atât mai dezamãgitor cu cât a fost obtinut în fata unei echipe aproape desfiintate, care a avut doar 10 jucãtori disponibili, si ãia neplãtiti de aproape cinci luni.

„Meci jucat la pariuri”, „Dezamãgitor”, „Unde a fost echipa în ultimele minute?”, au fost doar câteva din comentariile lãsate de vasluieni pe pagina de facebook a celui care a transmis live partida dintre Politehnica Iasi si HC Vaslui. Iar evolutia handbalistilor antrenati de Bozo Rudic îi îndreptãteste pe fani sã fie foarte dezamãgiti. Pentru cã nimic nu anunta rezultatul de la finalul celor 60 de minute. Dati favoriti certi de toatã lumea, oaspetii si-au confirmat rapid statutul, iar în minutul 13 conduceau deja cu douã goluri avans, scor 4-6. Ecartul avea sã creascã si mai mult spre finalul primei reprize, când Mihai Bujor ducea scorul la 9-12. Gazdele nu au cedat, au continuat sã lupte si ajutate de un jucãtor fantastic, pe numele sãu Ciprian Vancea, au egalat în minutul 28, scor 13-13. Si în tabãra Vasluiului au fost, asearã, câtiva jucãtori, care meritã toate aplauzele. Adrian Tenghea si Claudiu Dediu au fost doi dintre ei. Primul a fost ca o fortãreatã în defensiva noastrã, în timp ce al doilea a marcat la fiecare fazã de gol pe care a avut-o. Asa se face cã la pauzã, HC Vaslui a intrat cu 2 goluri avans, scor 13-15. Repriza secundã a fost la discretia handbalistilor antrenati de Bozo Rudic, care pe toatã durata ei, au avut trei goluri avans. Lucrurile au început sã se complice pentru noi fix cu un minut si jumãtate înainte de final, când de la 27-30, gazdele au fãcut 29-30. În minutul 59:45, HC Vaslui rateazã atacul, Marko Campar face un fault prostesc la linia de 9 m a Iasului iar arbitrii îl eliminã si acordã loviturã de la 7 m pentru gazde, transformat, fãrã emotii, de acelasi Vancea. Final de meci, 30-30, rezultat care îngreuneazã si mai mult misiunea Vasluiului de a iesi din zona mlãstinoasã a clasamentului.

Transferuri reusite

Trecând peste dezamãgirea rezultatului, trebuie remarcat faptul cã HC Vaslui a iesit mult mai întãritã din aceastã pauzã competitionalã. Transferurile lui Adrian Tenghea, care asearã a apãrat din toate pozitiile, inclusiv lovituri de la 7 m, lui Marko Campar, un jucãtor extrem de bãtãios atât în defensivã cât si în atac, si al lui Nicolae Ungureanu, un jucãtor care înscrie cu usurintã de la distantã, ne pot ajuta foarte mult în partea a doua a competitiei.

Poli Iasi -HC Vaslui, audientã mare pe internet

Partida de asearã, dintre Politehnica Iasi si HC Vaslui a fost transmisã live de Jenicã Rusu, prin platforma online TV Dumesti. Decizia acestuia de a face deplasarea la meci a fost una mai mult decât inspiratã, transmisiunea lui fiind urmãritã de peste 150 de fani ai HC Vaslui. Printre cei care vrut sã-i vadã la treabã pe handbalistii vasluieni s-au aflat Sandu Iacob, fostul antrenor al Vasluiului dar si Ragea Marius, fost component al echipei.

Sustinuti de suporterii de la Peluza Nord

Asa cum era de asteptat, meciul de asearã a suscitat un interes foarte mare si din partea suporterilor de la echipele de fotbal. Aproximativ 30 de suporteri de la Peluza Nord Vaslui au tinut sã fie prezenti în Sala Sporturilor din Copou, unde si-au încurajat favoritii pe toatã durata partidei. Acestia au fost nevoiti sã treacã peste mici sicanãri venite din partea suporterilor gazdã care, la fel ca în meciul tur, au scandat mai multe înjurãturi la adresa vasluienilor.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.