spot_img
15.2 C
Vaslui
20-sept.-2024
spot_img

Omul care se târâie la dispensar a pus în miscare oamenii primãriei!

- Advertisement -

EFECTE… Hãrnicie mare ieri, la Bunesti-Averesti! Desi era duminicã, viceprimarul comunei si câtiva asistati social s-au apucat de curãtenie la Dispensarul medical, ba au pus chiar si o barã metalicã, la rampa pentru persoanele cu dizabilitãti. Vestea controlului de la DSP Vaslui a avut un efect instantaneu. Vãzând atâta zel la oamenii Primãriei, locuitorii din Averesti i-au si fotografiat si au scris pe internet, ironici: „Iatã, s-au început lucrãrile la Dispensarul medical!”. În fond, dincolo de hazul de moment, rãmâne faptul cã, o bunã bucatã de vreme, un om fãrã un picior a trebuit sã se târascã pânã la medicul de familie. Pe lângã faptul cã luptã de ani de zile cu o boalã ticãloasã, diabetul, Ioan Mãtase a avut mult de tras, spune el, si cu autoritãtile locale. „Mãcar de s-ar face rampa la Dispensar. Luni dimineatã voi fi si eu acolo, ca sã vãd când vine controlul”, spune bãrbatul de 41 de ani.

Vestea cã DSP-ul va trimite un control luni dimineatã, ca sã vadã care este situatia în cazul Dispensarului medical din Averesti, de e nevoitã o persoanã cu probleme locomotorii sã se târâie, la propriu, pentru a ajunge la medicul de familie, a stârnit un chef de muncã nebun în reprezentantii Primãriei Bunesti-Averesti. Desi ieri era duminicã, viceprimarul, însotit de câtiva asistati social au venit sã facã putinã ordine, ba chiar sã punã si mult râvnita barã metalicã, atât de necesarã persoanelor care trebuie sã se sprijine, pentru a se putea deplasa. „Numai dacã vine controlul facem? Nu asa e normal”, au comentat sãtenii, la câteva poze cu muncitorii, pe care unii le-au postat pe internet.

Reprezentantii Primãriei au anuntat cã fac reparatii la rampa de acces, dar… atât!

„Am vãzut faptul cã DSP-ul a anuntat control si mi-a pãrut bine. Voi fi si eu luni dimineatã acolo, ca sã vãd dacã anume asa se întâmplã. Eu i-au rugat de multe ori pe cei de la Primãrie, ca sã facã ceva cu rampa de acces. Am documente în acest sens”, spune Ioan Mãtase. Scoate câteva hârtii, prin care aratã cã în septembrie 2017, a primit ultimul rãspuns de la Primãrie, la rugãmintea sa de a avea grijã de Dispensar, dotând cu o barã metalicã de sprijin portiunea rezervatã persoanelor cu dizabilitãti sau chiar vârstnicilor care au nevoie sã treacã si sã se sprijine de ceva. „A fost tãiatã vegetatia din curtea Dispensarului luna aceasta (septembrie) si, în decursul acestei luni (septembrie), vom efectua reparatiile necesare, atât la portile de acces, cât si la rampa de acces în curtea Dispensarului. Mentionãm cã aceste lucrãri erau prevãzute pentru trimestrul IV”, au scris reprezentantii Primãriei. Numai cã s-a fãcut anul 2018 si lucrãrile nu s-au mai realizat. Noroc de controlul anuntat de DSP Vaslui!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.