spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Smecheri din Vaslui au ajuns cu masina în sant!! (FOTO)

- Advertisement -

VITEZOMAN…Teribilismul si viteza excesivã a bãgat trei tineri în spital, din care unul se aflã în stare gravã. Cumplitul accident s-a produs duminicã dupã-amiazã, pe raza comunei Zorleni, în apropiere de Simila, pe Drumul European 581. Un autoturism marca BMW seria 6, condus de Mihai Filimon, un tânãr de 28 ani, din Vaslui, n-a pãstrat distanta regulamentarã fatã de masina din fatã si s-a izbit violent de aceasta. În încercarea de a evita impactul soferul a tras de volan iar masina a ricosat, rãsturnându-se într-un sant de pe marginea DE 581. Din accident a rezultat vãtãmarea gravã a soferului care a suferit traumatism cranio-cerebral si un traumatism dorso-lombar (la colana lombarã). De asemenea, au fost rãniti si cei doi pasageri, Ionut Dãriescu din Tanacu, de 27 de ani care are un traumatism cranio-cerebral si fracturã de humerus drept. Al treilea pasager, Cristi Hînceanu, de 30 de ani, din Vaslui a fost diagnosticat cu policontuzii produse prin accident rutier. Soferul masinii BMW, care a achizitionat masina din Anglia, având volanul pe dreapta, a fost cel mai grav rãnit. La Compartimentul Primiri Urgente (CPU), când au auzit cã se cer diagnosticele pentru a fi date pe buletinele de presã, cei trei smecheri vasluieni au fãcut scandal, cerând sã nu le ajungã numele în ziare, desi soferul BMW-ului s-a ales cu dosar penal pentru vãtãmare din culpã. Politistii fac cercetarea „in rem”, adicã pentru faptã. Sperãm ca din cercetãrile ce vor fi efectuate sã nu iasã cã soferul autoturismului Ford s-a lovit cumva singur de masina din spatele sãu, condusã de vitezomanul Mihai Filimon!

O masinã BMW, care circula ieri dupã-amiazã pe DE 581, venea cu vitezã mare dinspre Vaslui spre Bârlad, având în fatã o masinã marca Ford, condusã de un bãrbat de 65 de ani, din comuna Grivita, sat Trestiana. Din cauza vitezei, autoturismul BMW, în care erau trei persoane (soferul plus încã doi tineri, toti din Vaslui), n-a pãstrat distanta regulamentarã si a lovit o masinã Ford , care circula regulamentar. În urma impactului autoturismul s-a rãsturnat si a ajuns într-un sant de pe marginea DE 581.

Din accident au rezultat trei victime, toate din autoturismul BMW: Mihai Filimon, soferul, de 28 de ani, Ionut Dãriescu , din comuna Tanacu, 27 de ani si Cristi Hînceanu, de 30 de ani, din Vaslui, pasageri în BMW-ul cu volan pe dreapta. Transportate la spital, cel mai grav s-a dovedit a fi Mihai Filimon, soferul de 28 de ani, din Vaslui, care era în stare gravã, fiind diagnosticat cu Traumatism Cranio-Cerebral si Traumatism Dorso – Lombar (coloana lombarã). Ionut Dãriescu a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral si fracturã de humerus drept, iar Cristi Hînceanu doar cu policontuzii minore. „Soferul de 65 de ani, care avea în masinã si pe sotia sa, a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. La cea de a doua masinã, cea din spate, soferul n-a putut fi testat, urmând sã-i fie prelevate probele biologice de sânge la spital. Toate cele trei victime au fost transportate la spitalul din Bârlad. Cei din prima masinã (Ford- n.r.) nu au suferit leziuni, nefiind necesarã transportarea la spital. În cauzã politistii rutieri au deschis un dosar penal „in rem” pentru vãtãmare din culpã, urmând a se stabili dupã efectuarea cercetãrilor cine se face vinovat de accidentul produs”, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui. La spital soferul Mihai Filimon a fost testat cu alcooltestul si rezultatul a fost negativ. Vasluienii implicati în accident si rãniti, unii mai grav, altul mai usor, au fost foarte „sensibili” când au auzit cã se cer diagnosticele pentru a fi date pe buletinul de presã si au fãcut scandal, ca sã nu se dea nimic la presã. Culmea, presa a aflat nu doar numele, ci si cã au fãcut „mofturi” pe banii publici, la spital, unde toate investigatiile medicale (raze, electrocadiograme, analize, CT etc.) si tratamentele pentru cei trei smecheri au fost fãcute cu bani publici. În concluzie, s-a aflat si cine s-a dat de-a berbeleacul din cauza vitezei si a teribilismului la volanul unui bolid puternic.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.