spot_img
19.8 C
Vaslui
27-iun.-2024
spot_img

Tentativã de omor la Lipovãt, politistii încã îl cautã pe agresor!

- Advertisement -

GRAV…Tânãrul înjunghiat în timpul unei rãfuieli la Lipovãt se zbate între viatã si moarte la spital, iar între timp agresorul pare sã fi intrat în pãmânt. Alin Rotaru, un tânãr de 22 de ani, din satul Cãpusneni, a ajuns pe 12 ianuarie, seara, în stare gravã la spital, înjunghiat în torace si abdomen, cu evisceratie, în urma unui conflict spontan. Procurorul criminalist precizeazã cã s-a stabilit doar cã scandalul ar fi izbucnit între douã grupuri de tineri din satul Cãpusneni si Fundul Vãii, dupã ce unul dintre tineri din grupul cu victime, ar fi strigat „Hai sã-i omorâm pe tigani!”. Scandalul s-a petrecut dupã ce grupãrile au consumat alcool la un bar din sat. Tânãrul înjunghiat le-a spus anchetatorilor, înainte de a fi operat, cã ar fi fost agresta de un consãtean de 49 de ani, dar acesta nici nu a consumat alcool cu ei si nu recunoaste fapta.

Pe 12 ianuarie, în jurul orelor 20.18, un apel la 112 anunta cã în satul Cãpusneni, comuna Lipovãt, a fost un conflict pe ulitã, un tânãr de 22 de ani fiind înjunghiat în abdomen. Ambulanta ajunsã la fata locului a constatat cã tânãrul, Alin Rotaru, ajunsese acasã mergând pe jos circa un kilometru si era înjunghiat în abdomen si torace, având intestinele scoase. A fost stabilizat si preluat de echipajul SMURD, fiind apoi transportat la Spitalul Judetean Vaslui, în stare destul de gravã, dar constient. Alin Rotaru a spus politistilor cã a fost atacat de un consãtean, de 49 de ani, cu care acesta s-ar afla în conflict de ceva timp, între ei mai existând o „tentativã” de înjunghiere din partea celui mai în vârstã, în decembrie, de Sãrbãtori. Atunci nu s-a concretizat „amenintarea” pentru cã victima a fost inspiratã si a luat-o spre casã pe altã ulitã decât unde era asteptat de „dusmanul” sãu, însã pe 12 ianuarie, tânãrul Alin Rotaru n-a mai fost „iertat” si a fost înjunghiat, fiind victima unei tentative la omor, cazul fiind preluat de procurorii criminalisti. Deocamdatã, cel indicat de victimã drept agresor nu recunoaste nimic.

„A fost un conflict spontan în fata unui magazin, între douã grupuri de persoane. Un grup era din localitatea Cãpusneni si unul din Fundul Vãii. Cele douã grupuri au consumat alcool în bar, unde initial nu s-a întâmplat nimic. Dupã ce s-a închis barul, din grupul cu victime, al tânãrului înjunghiat, cineva a strigat <<Hai sã-i batem pe tigani!>> si s-a iscat conflictul. Ca urmare, un bãrbat de 22 de ani a fost înjunghiat, fiind comisã infractiunea de tentativã la omor. În cauzã se fac cercetãri pentru identificarea autorului infractiunii, urmând ca toti cei implicati sã fie chemati la audieri”, a precizat procurorul criminalist Alice Ruja. Tânãrul înjunghiat a fost operat la SJU Vaslui, fiind în stare gravã, dar stabil hemodinamic.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.